[I/A] 遊戲王 duel links(32) 第一屆連登遊戲王duel links 比賽

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
新手係咪應該抽住啲實用卡用住先再諗玩咩deck

暫時鳳凰deck係top deck之餘又成本唔大
3張粟波(黑龍包 唯一最貴)
其餘啲卡大部分鳳凰包出晒 抽晒3pat鳳凰(minibox)就得

組龍deck水deck好似再平d
不過要刷ur sr 珠買卡
龍之轉生deck夠上白金有凸
但鳳凰包係幾底抽 橫衝直撞刷3張 勁得黎又萬用

水deck我見第一頁講到狗也唔屌
咁係咪應該玩龍/鳳凰先好啲

水deck勁
依家會更加勁
但要喺黑店用sr珠換鎚頭鯊

即係等運到

咁不如先組啲現成嘅重好

我朋友上季用水deck上王
垃圾GAME,一日都推唔到一頁

其餘啲卡大部分鳳凰包出晒 抽晒3pat鳳凰(minibox)就得

開始應該有1200石左右
可以考慮
1, 用500石買龍deck,或者
2, 用28蚊買一盒
或者1同2一齊做

或者用全部石抽鳳凰
有1800攻,有橫衝
慢慢打

但我唔建議比錢
因為就咁睇k社無心大搞
多數環境會快到新手跟唔倒

聽巴打你咁講應該暫時係砌鳳凰好過玩龍deck

唔搞連登杯一星期都推唔到一頁

開始應該有1200石左右
可以考慮
1, 用500石買龍deck,或者
2, 用28蚊買一盒
或者1同2一齊做

或者用全部石抽鳳凰
有1800攻,有橫衝
慢慢打

但我唔建議比錢
因為就咁睇k社無心大搞
多數環境會快到新手跟唔倒

聽巴打你咁講應該暫時係砌鳳凰好過玩龍deck

鳳凰抽一個包就已經可以組到,而且細包,重要T1

唔搞連登杯一星期都推唔到一頁

月尾更新都重係咁垃圾就放置PLAY
唔該晒咁多位巴打指教
即刻有晒方向點玩
唔該晒咁多位巴打指教
即刻有晒方向點玩

你抽完鳳凰可以抽粟子波
咁就唔洗放後場都守到

水deck我見第一頁講到狗也唔屌
咁係咪應該玩龍/鳳凰先好啲

水deck狗都唔屌都係我打出黎
主要嗰期未加強水deck同網上太多唔識玩嘅youtuber教新手抽海龍 而家海龍太廢先唔建議抽
唔該晒咁多位巴打指教
即刻有晒方向點玩

你抽完鳳凰可以抽粟子波
咁就唔洗放後場都守到

粟子小球(究龍包)
唔該晒咁多位巴打指教
即刻有晒方向點玩

你抽完鳳凰可以抽粟子波
咁就唔洗放後場都守到

粟子小球(究龍包)

唔該巴打
btw想問多句 副鳳凰deck應該係要用咩角色去用
希望新手唔好走向仆街deck之路
唔該晒咁多位巴打指教
即刻有晒方向點玩

你抽完鳳凰可以抽粟子波
咁就唔洗放後場都守到

粟子小球(究龍包)

唔該巴打

開始嗰陣咩角色都無所謂
除非你打龍deck,咁海馬會好好多
否則海馬同遊戲都無咩分別

鳳凰deck可以用粉碎/重新開始
海馬就有晒呢兩個技能
唔該晒咁多位巴打指教
即刻有晒方向點玩

你抽完鳳凰可以抽粟子波
咁就唔洗放後場都守到

粟子小球(究龍包)

唔該巴打

開始嗰陣咩角色都無所謂
除非你打龍deck,咁海馬會好好多
否則海馬同遊戲都無咩分別

或者鳳凰包你組n/r卡自然deck(平民top deck) 配粉碎(海馬技能)會好d
如果鳳凰deck就建議用重新開始技(基師/迷宮佬) 升lv/活動有
不過開錯角色遲下升lv都有得拎翻
希望新手唔好走向仆街deck之路

完成活動第4圈
一次白金包都未中過

呢類活動抽金算
隨時獎勵重少過刷角色

打到兩輪已經唔想玩落去

打左三圈 得一白金包 仲要係已經齊3嘅聯攻

有無人中燈神

中一

想齊三

第五周目中

返正都要升遊戲 順手打埋

其實卡通手槍用來砌機械deck 都好似得

雙燈神,不過冇咩用
完成活動第4圈
一次白金包都未中過

呢類活動抽金算
隨時獎勵重少過刷角色

打到兩輪已經唔想玩落去

打左三圈 得一白金包 仲要係已經齊3嘅聯攻

有無人中燈神

中一

想齊三

第五周目中

返正都要升遊戲 順手打埋

其實卡通手槍用來砌機械deck 都好似得

雙燈神,不過冇咩用

1燈神 0獨角獸
真心想問 點解鳳凰組會勁? 龍族好似勁好多
真心想問 點解鳳凰組會勁? 龍族好似勁好多

鳳凰勁在清後場 特召出黎好快 同一個卡包可以接近組曬成副deck
不過鳯凰deck其實幾難用 冇粟子小球自己後場落卡要小心d 除時炸曬自己後場
同主要係話鳳凰個包扺抽d 一黎橫衝直撞好勁加百搭
二黎唔組鳳凰(組到鳳凰前)可以組自然 好快招到一堆植物
配粉碎(海馬技)幾高攻 上白金一定冇難道
龍都ok嘅 龍個套牌 500石一定中曬嗰20張卡 龍之轉生 好快召到大怪 eg青眼白龍
商人可以買龍之尖兵同幻影龍入deck
睇你自己鍾意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞