[I/A] 遊戲王 duel links(32) 第一屆連登遊戲王duel links 比賽

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
唉屌,諗住快快手贏夠30 場換洞悉,一升上白金就黎料個個都T1 deck 反而重難贏

睇黎今次要係黃金打夠100再上
唉屌,諗住快快手贏夠30 場換洞悉,一升上白金就黎料個個都T1 deck 反而重難贏

岩岩重置個個都係遊戲王

岩岩重置個個都係遊戲王

見到送洞悉已經唔想打
全世界黑龍
唔齊卡既就掉牌同卡通 仲有冰結
放置算 玩活動

岩岩重置個個都係遊戲王

見到送洞悉已經唔想打
全世界黑龍
唔齊卡既就掉牌同卡通 仲有冰結
放置算 玩活動

堅持用亞馬遜Burn deck喺黃金二徘徊緊

試下用死之合唱deck先
原來依家入場會睇到對面拎過幾多次kog(新模式後)
原來依家入場會睇到對面拎過幾多次kog(新模式後)

只拎過兩次

但上一季同朋友打,佢冇拎遊戲王都係遊戲王icon
咁樣俾人拎洞悉真係好on9
本身已經多黑龍 咁樣送到張卡變公廁卡
打rank實變到好悶
唔係想自私用 不過咁樣送到個個齊2-3實令變化更少 更悶
咁樣俾人拎洞悉真係好on9
本身已經多黑龍 咁樣送到張卡變公廁卡
打rank實變到好悶
唔係想自私用 不過咁樣送到個個齊2-3實令變化更少 更悶

或者洞悉一開始就唔應該出

其實係 限1可能好d
上季上王 今季金4開波
隻game係咪太少人玩逼你打多d
上季上王 今季金4開波

我金1會唔會遇到你地
上季上王 今季金4開波

我金1會唔會遇到你地

應該真係流走左好多人
呢到35巴都走咪啦

金1已經打t1 deck
屌咩
打三場超能力
三場對面都係連續2局出最古式念導爆我怪
好彩已經升左上白金
沉默deck又幾op
第一round就召到3500攻

好奇怪
對面大槍本身裝左重力炮
我用remote換佢大槍果時, 佢開反射甲
但反射甲係無效重力炮, 而唔係remote?
有無人知咩原因?
沉默deck又幾op

有lv up會快
無就會好慢
太倚賴起手

依家啲主流啲都係太依賴起手
好無趣味 打下連登飛機杯玩30張仲好玩
沉默deck又幾op

有lv up會快
無就會好慢
太倚賴起手

依家啲主流啲都係太依賴起手
好無趣味 打下連登飛機杯玩30張仲好玩

啱啱玩業火軍曹
考倒我

好奇怪
對面大槍本身裝左重力炮
有無人知咩原因?

係未無人知?

好奇怪
對面大槍本身裝左重力炮
有無人知咩原因?

係未無人知?

要睇個連鎖先知
屌丟牌真係愈黎愈勁
有埋新果張陷真係痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞