[I/A] 遊戲王 duel links(32) 第一屆連登遊戲王duel links 比賽

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
唔想打維納斯 希望唔好抽到wes巴...
Rock 巴第一場最後的攻擊好正.........
決鬥室525103

邊個用獸族 精彩

對wes巴兩舖都fuck draw

有無玩袋鼠半封

恭喜Weshito 巴 3 勝出線D 組第一名

一早講左呢組實俾wes巴屈機
決鬥室525103

邊個用獸族 精彩

有無玩袋鼠半封

好辛苦先係w巴手上贏到一場
決鬥室525103

邊個用獸族 精彩

有無玩袋鼠半封

好辛苦先係w巴手上贏到一場

你都出線啦..........恭喜

可以暫時避開Wes巴......
唔想打維納斯 希望唔好抽到wes巴...

係喊笑用維納斯

得一張紅蓮係30 deck度玩唔到

受W巴你啓發我都整多左兩副,八強用
八強可以打了 我準備兩場fuck draw出局
請問冥王龍點跳出場?
我打中xeno開天罰, 之後冇得出
會錯時點? 定係要set連鎖做on?
請問冥王龍點跳出場?

傷判期間無法發動效果
因此但凡傷判嘅加攻減攻
或者喺傷判發動效果嘅怪
都唔會召到冥王龍

另外如果無效嘅係通召特召
都係出唔倒

簡而言之
條件比較苛刻

唔怪得, 印象中以前玩卡點都有得跳
請問冥王龍點跳出場?

傷判期間無法發動效果
因此但凡傷判嘅加攻減攻
或者喺傷判發動效果嘅怪
都唔會召到冥王龍

另外如果無效嘅係通召特召
都係出唔倒

簡而言之
條件比較苛刻

唔怪得, 印象中以前玩卡點都有得跳

我打過一條友
佢用魔力抽取 我手牌冇魔法卡 自己場上張魔法卡失效
跟住佢就可以特召冥王龍
尋日8 強邊個首名同次名出線?
8 強再抽對手?
賽程係點?
8 強再抽對手?
賽程係點?

8強淘汰賽 賽左直入4強
建議抽簽可以跟足球賽事咁分
8強就唔會對翻同一組 同埋首名打其他組次名(以免決賽實力懸殊過8強)
如果冇電腦app整到上面方法個抽簽就你人手抽啦
信得過你
8 強再抽對手?
賽程係點?

好似係我首名 喊笑巴次名

快手既今晚打埋八強都幾好

我ok啊 今日打咪佢
拎副鳩DECK玩白金, 點知撞正對面都鳩鳩地
對面係機械複製OTK
俾人魂交左一隻

唔緊要, 再出

btw, 其實我係黎問下有冇咩卡可以search到大飛蛾上手的
拎副鳩DECK玩白金, 點知撞正對面都鳩鳩地
對面係機械複製OTK
俾人魂交左一隻

唔緊要, 再出

btw, 其實我係黎問下有冇咩卡可以search到大飛蛾上手的

用技能高星抽

btw 人地見你召到大飛蛾就應該投降

唔係好有禮貌

但係我技能係加速召飛蛾
冇人真係會投降架, 試過幾次
垃圾法老直播新片「傳説守龍門」
用完掉牌用扣血
講下自己呢兩三日咩時間OK,方便約戰

A組:
LRLRLRLRLRLRLR
飲水絲源 

B組:
法國光頭佬 
上帝 星期一至四 : 1900-2100

C組:
近月
逆轉

D組:
weshito
喊住rock
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞