捕捉美國強勢股/ Momentum Style 80

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
睇多一兩日
SERV點撚樣玩
認真咩 pre-earning前買股
DOYU 做咩
好妖中國公司,派咁多息,炒高
今早screen 股未filter 計隻數升至584
中小型股於screener出現隻數較多
版塊偏向非必需品, 金融, healthcare,
工業, REITs, 必需品,tech
重點細分行業主要有資產經理,bank,
biotech, 建築材料, 業務支援服務,
商用車, 醫療保健提供者, 房屋建設,
工業和辦公室房地產投資, 工業機械,
投資服務, 抵押貸款融資, 藥,
財產-意外保險, software

全部都好extended wor
江旻憓拎金牌, 真係睇到連登好撚多 loser
講到屋企有錢就等於拎到金牌 做到世界冠軍
原來對某啲人嚟講, 接受自己因為不努力而平庸係好難
將個自己失敗原因歸咎落環境 , 係易好多
所以有啲人炒嘢輸錢會屌個市

以後都係淨係入呢個 post 算
因為呢度全部人都係努力追求成功
我睇好 電訊 衛星 油 healthcare
DXYZ 禮拜五平手走左唔想hold weekend
睇下星期一入唔入返
少左睇連登好耐,除左望下財經台+APP台打機之外
https://youtu.be/SW_j3d67qow?si=e-UVXS_pLD6cnzz9

週日channel一推 佢有講下al brooks
https://www.youtube.com/watch?v=tpWuUKHkPR4
今晚有MM同埋Lance 值得睇睇
我冇跟開crypto
反而諗緊軍工+ 通訊
咁咪即係MSI
同埋最近市大回都拉佢唔落
想call $400 了

有排升。。。呢啲base

有返生跡象
御醫:從來都未見過咁亂嘅周線圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞