[JFFT] 只是為了好玩的團隊 2024討論區(127) 不再是網絡孤島 - 年年都米之年

1001 回覆
7 Like 14 Dislike
勿推沃門狗
你心水勁清要pin以正視聽啦…
傳下傳下遊狗以為自己真係YouTube古天樂提攜後輩呀
為咗吹奏遊學修連墨魚遊戲都拎埋出嚟講 明明出得個少少時間仲要俾其他人恥笑到完場 Jfft紅從來都係靠自己 關呢啲濕鳩綜藝閪事咩
混肥啲片黎
3個台最多色水既床哥,龍哥,藍仔頭都咁
係到扮唔識
笑死 尋日頭一個鐘無人想聽
真野唔好攞出黎講
好似聽過修仔有refer job 俾佢地 Ching唔好咁短視
香港市場已經唔大 個餅做大對大家都有好處,人地台灣就係咁
唔係短唔短視嘅問題 將來嘅嘢冇人知 我都想佢哋愈嚟愈紅 而係我唔同意上面位ching格硬吹冇遊學修冇墨魚遊戲佢哋就冇紅得咁快 根本就唔關事 識到遊學修可以係錦上添花 但係jfft紅到係靠佢哋自己嘅風格同日復日嘅直播
自己開個youtube statistics 既網睇下墨魚遊戲&白卡show前後個訂閱人數變化睇下先啦
的確佢地本身都有可能會紅、但無得否認試當真對佢地既幫助
更加唔好講人脈廣告呢方面
佢地宜家接廣告果間都係試當真介紹既
首先白卡英雄同墨魚遊戲條片接近係同期 所以有呢個變化最大機會係因為個show 而唔係墨魚遊戲 當然呢個都係我估 你亦都可以照覺得係因為墨魚條片 至於接廣告方面 遊學修係幫咗佢哋好多 但係問心嗰句大部分工商都係fans圍內支持 我唔覺會有幾多街外人會因為呢啲廣告而鍾意jfft 我唔知你哋點得出冇遊學修jfft就冇咁紅呢個結論
調返轉講 n9冇上過音擂做宣傳?Jfft fans冇幫手刷view?咁我係咪可以講冇jfft n9就冇咁紅?
最後講多句廢事又俾啲非黑即白嘅人屈我係hater 我冇否認遊學修對4子嘅幫助 但係唔好吹撚到佢係jfft救世主咁就得
唔係無遊學修就唔紅
係無遊學修就無咁紅

的確係試玩毛3集幫左好多,令佢地多左街外人識
你地班毒撚咪咁執着啦
白卡冇公開直播 啲內容又圍內嘢
其實唔會好多街客睇
N9就從來都冇紅過
Ok咁完囉
其實有幫 就已經值得多謝同尊重
多同少 唔太重要
但無遊狗 JFFT就無爆紅就一定唔係
其實成個arm channel都已經收左皮 混肥d片唔係有女有嘉賓根本難睇到仆街
我無講佢係救世主、但唔想你否認佢絕對有幫助到jfft呢點
而且除左墨魚遊戲、白卡show佢地都一樣有幫唔少
4條7頭當初臨開show前一個月搵人搭路試當真幫手、開會果時成個show既rundown就係一張用a4白紙手寫出黎既紙、可知有準備得幾好
而且果時佢地根本就唔夠錢、開show無sponsor,你話d飛秒清但你知唔知正常程序要隔幾耐先收得返d錢、無sponsor就唔夠錢搞show, 起碼到黎一定無我地見到既白卡show咁正
無試當真幫手jfft會唔會有宜家咁紅我唔知、但有佢地幫手一定係走少左好多歪路先
同埋其實重唔重要你睇下4子一直對試當真對游學修既態度都睇得出
最後,我唔認為試當真係jfft救世主、但我會認為試當真對jfft既成長一定有一個舉足輕重既重要性
真係覆埋呢次就完啦 你冇錯 純粹係同我重點唔同 我一開始最上面就係單純針對嘅係墨魚遊戲呢條片同jfft嘅關係 冇否定過修喺白卡入面嘅角色 如果你覺得白卡同墨魚係密不可分到唔可以單獨拎出嚟講嘅話係大家理解唔同 至於修對jfft嘅幫助我冇否認 我已經講咗識到遊學修係錦上添花 但係我唔認同jfft需要靠佢而紅
正如yt帶佢哋出合唱歌上叱咤無疑係更上一層樓 但係我唔會話冇咗2024年嘅yt jfft今年就冇呢個成績 亦都唔會否定今年yt對佢哋嘅幫助
今晚係咪又會打L
似係前哨戰
btw星期六好似無live
呢排想佢地繼續打L
佢地好似話今晚有特別嘉賓?
有冇手足知7月6號打L幾點開始
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞