[JFFT] 只是為了好玩的團隊 2024討論區(127) 不再是網絡孤島 - 年年都米之年

1001 回覆
7 Like 14 Dislike
中間米少比人打到崩咗個段其實試當直好有優勢
個陣試當直好似贏緊4k經濟 聽旁述講
第一條巴龍前個團戰逆轉左
全靠上路個tp
幾下靚Tp真係救團戰救世界逆轉哂成個戰局
所以睇得出佢地有戰術唔係亂pick,不過jfft有職業選手上路就係唔同啲
其實應該冇4K 塔好似輸一座 但ad食兵屌打
對面jg頭20分鐘做得好好啦 控晒龍加食蟲 仲要有頭有助攻
揀冰女真係打算中期同李星 好運姐大技combo打團 有幾個都打得唔錯
但lok隻鱷魚一個切後排 變身史前巨鱷

我覺得床對試當真下路可以玩其實aggressive sup直接打穿條線仲好
佢又冇習慣保ad 同埋ad揀Xayah自保
電競活動重溫慘到要睇人影mon先有得睇
下路一早俾人打穿咗 唔係李星冰女呢類遊走捉人快嘅英 帶返個節奏返嚟 已經輸咗十世

壞處就係中後期輸一次團戰就會好乏力 某程度上戰術已經成功咗大半 爭埋尾嗰下
現場唔係用spectator 都幾on9 , hsbc 真係唔識搞電競
遊狗修谷住谷住
試當狗班人有排捱
歷史游狗沒有輸
下 你識唔識睇架弱智仔 前面10-20分鐘咪捉左幾次米CFU罹 之後老星咪話本來JFFT下路應該要拎首塔 拎下路優勢無拎到 結果俾試當真拎左先 成個前期節奏試當真都已經俾中野連動帶起晒
睇埋訪問先講啦 人地都唔係打職業 仲讀緊書要返INTERN D人話距小FAKER只係因為距單排(個人)技術 操作個D打得勁 都無人講過距打職業團戰都甘勁 距有出現過職業舞台咩?
唔明點解咁多人睇到上晒頭
成單野主辦方根本就唔預你認真玩(BO1, 戶外, 無live)
啲comment咁嬲為乜
韓服宗師加台服鑽石(彈性)打豪修下路 優勢唔夠大
可能驚咗冰女同李星野區優勢打得唔夠放

但尾選蒙多俾人counter真係諗唔明 上路呢一選好似最唔夾
有LIVE睇你地就會申請滙豐ONE客戶咩 我好肯定唔會罹 人地個TARGET AUDIENCE 就唔係你地呢D 坐係屋企連自己講都有幾鐘意JFFT 都唔出黎現場支持既廢X (個X字就唔講啦 自己填)
你有落現場就知係好熱好辛苦 但現場氣氛勁好 勁ENJOY
最重要就係外面真係好熱 但滙豐就將室內個滙豐乘T1世一電競館搞得好好 出面睇完比賽熱完 就入裡面行 打卡 勁多手足即刻開戶 你地廢X識條銀咩 你地坐係屋企會開戶咩 做咩要搞甘多益你地班友 又唔係會幫襯 成班嚴3嚴4嚴X麗 鐘意就出黎現場支持 咪銀係度講經 TALK SHIT
spectator MODE 一定會有3分鐘DELAY架 你識唔撚識架 又一個弱智仔
有DELAY 點現場評述 唔同打完晒3分鐘 自己個隊贏左仲要擰轉頭睇返後面個MON REPLAY先慶祝呀?
唯一挑剔真係上路
明知自己隊ad一定劣勢 中野中後期都會唔夠輸出
揀蒙多太保守 應該係怕咗kartis 穩打穩扎算
記得當年有張合照話達叔真人得米六,條女好似幾高下
睇返前期,豪修下路真係靠李星救返生
咁不如直接閉門作賽 有one 先可以睇?
網上既唔可以係潛在客戶?
呢家2024年仲有呢啲咁on9既發言
懷疑係大貓搞手 咁都撐得落
理佢做咩睇到句嚴3嚴4嚴X麗就知佢唔係假膠就係輕度
開個戶口有幾難? 唔使親身到場都做到,唔知你嬲乜
jfft咁多廣告你次次都幫襯晒?
打段嘢都X嚟X去唔知做乜
嚴3嚴4嚴X麗
幾撚弱智先講得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞