[JFFT] 只是為了好玩的團隊 2024討論區(127) 不再是網絡孤島 - 年年都米之年

1001 回覆
7 Like 14 Dislike
原來迷麗黨唔怪得咁7
根本潮文級數
笑到仆街
匯豐one 我一路睇live 一路開app申請都得
洗撚一定去現在睇先再開户咩
點解個cam咁
良少勁有同事愛
儀式感之鬼
懷疑師兄係kamily 入面其中一件柒頭
陣柒味真係濃到
含:分手信 Good 㗎
其他嘢唔講
嚴3嚴4嚴X麗係乜L嘢事
咸豐年代級食字
睇返ins d story 發覺試當直d人連出個story 多謝fans or goodgame都無講
隻crondio飲品要加冰先好飲嫁
https://www.crodino.com/en-gb/how-to-drink/
唔洗夾硬比較喎 作風唔同
都係 3x度企係度睇兩三個鐘係試當直fans既應份
人地試當真ig點po都要管埋?
仲有,有咩覺得有問題咪直接去試當真度講
係度講黎做咩
跟住上面地覆完你又要陰陽怪氣咁樣
最後、屌你老母咩ins,大陸仔就唔該用返小紅書啦,邊撚度有local會叫ins架

係咩
關你撚事
9月打t1係咪都可以assume無live
ins韓國都咁叫 歐美都係 係咪以為香港叫ig 就係世界叫ig
試當真d fans 真係慘 被人無視仲要叫第三方同自己偶像諫言
一完哂nft既承諾就係大哂咁 嗱 覆fans repost下 係無係會員福利入面架 唔做吹呀
咁呢度邊撚度啊7頭
仲有有咩你咪試當真post講
佢點7關jfft撚事咩、9唔搭8
睇下你d post幾多戈負評同屌先啦
你唔好咁肉酸啦,諗住單單打打分化友台,點知冇人理你仲食廿幾個負皮,比人串完然後仲想拿返渣沙。
而且友台觀眾點比人對待關JFFT撚事咩,人地啲fans唔鐘意自己會出聲,洗撚你做代言人咩
柒左就潛水算啦
應該唔洗諗有live
匯豐要畫面靚
可能又叫人申請ac
一定係焗你入場
真係 最好就以後試當直既野都咪撚post過黎 班傻閪fans走返入個推唔起既post就算
呢度比返班獨醒撚 同 自我中心大帝就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞