[JFFT] 只是為了好玩的團隊 2024討論區(127) 不再是網絡孤島 - 年年都米之年

1001 回覆
7 Like 14 Dislike
問下係咪返黎做室友又戇鳩?
問得係咪又要做室友都知佢地無真係不和啦
駛唔駛好似啲柒頭咁係心結後面打埋 #曲 呀?
師兄大癲
認真覆下你
滙豐marketing 都想人mobile app 開account
坐喺屋企開戶
俾到kpi
又睇直播
Win-win
其實唔會 D人可能連信用卡都申請唔到
張垃圾red卡邊個會申請唔到啊?
好仆街但係真係幾柒
果陣話移民講勁耐 轉個撚頭就返黎
有冇話返香港係做嘢定係返jfft?
唔岩咪走囉
有咩咁7,到底個腦係咩構造先會咁諗
人地屋企人係長留台灣 真係移民
比自己唔岩先返香港 自己返工自己住 都唔知有咩問題
由頭到尾佢都冇搞移民 旅簽過去
佢本身都都話自己旅居 本身呢幾年都搞旅行visa
佢成家係個邊 佢真係要走個去有幾難
住左幾年試過 覺得唔岩長住咪返黎 有咩7
係呀 佢係台灣都返唔到工
呢度真係越嚟越痴線
分化小薯茄 試當真都算 而家連元祖成員比叔都要分化
唔怪之得游狗話所有人搵JFFT玩同合作都係有目的黐金糠
游狗講心地唔好係無錯
永遠有班人無論咩topic都係笑同屌左先
你拎牙修出黎講喱D野,最後可能又返去鬥屌游渦入面
呢度真係越嚟越痴線
分化小薯茄 試當真都算 而家連元祖成員比叔都要分化
唔怪之得游狗話所有人搵JFFT玩同合作都係有目的黐金糠
游狗講心地唔好係無錯
永遠有班人無論咩topic都係笑同屌左先
你拎牙修出黎講喱D野,最後可能又返去鬥屌渦入面
真,試過唔啱咪翻嚟
就係咁簡單,唔知柒乜9
係咪要比翼雙飛減肥重開
ching返新工發覺唔啱仲會繼續做落去?
冇睇一排連登連比叔都反埋
btw 床含 良米 比翼
五色戰隊連灰色 齊腳!
不如比叔玩埋智力王大賽!
終極合體
唉 我都認真覆下你
拜託你用下你個死人腦林野好無呀 C兄呀
如果滙狗真係好似你所講甘林"滙豐marketing 都想人mobile app 開account
坐喺屋企開戶 俾到kpi"
甘距點解唔搞LIVE 距一搞LIVE 就可以做到你所講既效果 仲唔洗俾呢道D伸手黨屌添 人人有LIVE睇 又有人mobile app 開account

而家就係要用腦林下點解距唔甘做呀 點解距要激嬲你地呢D連登仔 伸手黨呀?
事實就係距唔搞LIVE 因為距唔係追"滙豐marketing 都想人mobile app 開account 坐喺屋企開戶 俾到kpi"
距係追現場LIVE個轟動 現場人數 現場有幾多人去距個 "滙豐乘T1世一電競館搞得好好"
如果距真係搞LIVE 直情唔洗 洗一筆錢落去搞個死人booth "滙豐乘T1世一電競館" 仲易搞添 搞LIVE 而家人人有部手提電腦 或者有部手機你都開到LIVE啦
冇睇過冇了解就屌咗先
依家負評完就算鳩數
冇話唔會 係柒姐
未走前講到好大單野咁
過到去 工都冇返過就準備返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞