[51G is coming home] F1 2024 英國站 討論區

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
英撚真係得別麻煩
揸車果班其實無個覺得有問題
咸蛇51g tap n go 嬴埋果時唔見講咁多野
因為根本真係好小事, 又唔係咸狗想殺人嗰種撞法
佢2個上星期炒完無咗個冠緊係好撚激動
返到去訓一覺睇返啲片debrief 完咪冷靜返
佢最快都要下年先上到嚟,到時都夠18喇
最多係放寬畀佢今年揸FP1

https://www.facebook.com/photo/?fbid=491891316683673&set=a.179682091237932

周同志話,快撚d啦,我都唔明你有咩好諗,明明都無咩好諗。
其實真係好少事,講真比賽當刻梗係會嬲,等於自己揸車突然有人硬cut埋嚟都會講粗口…
同埋如果講到max 同lando 因為咁而變仇人,我諗checo 同k mag monaco 事件要搵個鐳台決一死戰,是但一個打死對方先可以….
佢有料嘅洗鬼等Carlos簽完先搵到工咩攞0分嘅chur嗰攞百幾分嘅笑死人咩
人地有實力鍾意諗清楚先做決定,同志等多陣啦
PR野要做足
唔通精台話默sir謀殺咩調返轉係Max tap and go就大肆渲染喇
唔通當年摩納哥kimi畀checo撞到,喺radio話要打柒佢,就真係開拖咩
英撚係咁㗎喇,由傳媒到裁判都一鳩樣係偏頗到
最撚中意打飛機 吹到有咁大得咁大

又成日柒潛返落水底

高高舉起輕輕放下
正一閪人種
I mean 個x 話老麥都想搞大
但其實lando 都想完左件事
保子,Kmag呢d都未有decision,邊有咁快到佢
Lando都知雖然最後個下係Max衰
但係佢自己係最後個下之前已經好多次都做得唔夠好 又dive bomb又出界
所以佢都知個結論係自己要做好啲 而唔係繼續針住果個冇意思既位
問題係一個人搞到全部位hold住哂唔郁
其實奧地利last lap鳩堡對佩狗
鳩堡都有壓埋佩狗條線閂門
鏈住眾人春袋
魚蛋論,大家都唔可以搵工
當年未睇F1 咸同羅斯堡係咪反到出晒面 咁佢兩個出席啲活動點搞
Marketing有話題緊係炒熱佢,merchandise隨時又賣多啲
出年最少兩個新仔, 仲有便利店爭, 周同志個位兇多吉少
好似和牛咁講,其實個個都係咁做。 犯規邊緣但未犯規咁
係犯左規就罰左啦
果10秒都係罰造成炒車唔係罰佢落閘
寧願要四萬都唔要便利店啦

利申迷和牛
on9記者想煲大件事但係失敗

Max: Actually, I woke up quite early because I wanted to talk to Lando. But he already texted me in the morning on Monday. I respected that a lot... When we were talking, we had the same opinion of, we have to raise each other hard because that's what we like to do, and that's what we've always done
https://imgur.com/a/KrrJNk7
勁撚型
MAX:理得出面班傻閪講乜 我只在乎同我GAY友既關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞