[51G is coming home] F1 2024 英國站 討論區

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
耐力賽個邊會救
都唔係憎而係覺得佢蠢,肥佬係呃鳩佢

不過主事人 Cyril 都走埋啦,而家搵埋 Briatore 入番去可能又想一齊做世界

威記應該有心執番起部車重振聲威,但大前題係四萬肯減人工,不過佢個款去到呢個年紀都唔係缺錢,可能真係成事
等MIA出手放寬 不如等多個零月夠18歲咪算囉
medical car
今日官方記者會 lando 對上星期事件 作出最新回應
https://www.facebook.com/share/dfuzVWTxrb9DTd77/?mibextid=WC7FNe
冷靜過後大家終於覺得呢個意外係不幸但都係爭勝一部份

https://www.instagram.com/p/C9APJYaRVcs/
Goatifi 馬士鞭

F1 IS RIGGED!
或者直接重現周冠宇 F1 生涯最受關注時刻
幫手賣哂啲飛 可以和解了
話肥佬呃鳩佢又講唔通,四萬真係係麥度拎左一分冠

四萬都34,入左F1車手晚年,佢要有車揸應該唔係難事。

辛斯同四萬呢方面幾似
FIA在下一盤很大的棋
晚年先難呀唔係個個都大頭咁成日彈出彈入仲長做長有
4萬講真依家賣點真係得番人氣 手車 唔係話差 但又未到要好落力留低佢既地步 辛斯起碼都叫場上策略組

不如引入下新血
其實我覺得場上面最需要四萬嘅應該係Audi
手車有返咁上下 又識set車
幫佢哋過渡幾年 完全冇問題

而家頭盔博士又放晒風 講明一定有位俾Lawson
不如四萬早啲同人傾咗張合約
好過拖到暑假後期冇晒位
又番去做吉祥物囉又唔係未做過
場上個個都因為2026 改動,最少拖一個有經驗車手
究竟博士知唔知細牛定位係咩架,你同 Visa Hugo 話我哋呢隊係 junior team 佢應該贊助即時縮水啦
牛奶:果日語氣重左d
環保撚啲血嚟
後面阿叻靈魂出竅?
諗緊又要揸拉利 今次會點比人玩 比人欺凌得多 怕咗了
Box now box
Box box
Box once again
叻:我仲要祭幾多場天
噴紅色flow viz仲靚過過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞