[51G is coming home] F1 2024 英國站 討論區

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
閪足全年換贏摩納哥+利曼
仲想點
佢用呢個套裝搞到RB20架車好似好戇居咁
夜啦龍二哥 收皮啦 我想返屋企撚leo
做乜鳩野,啲紅色鳩噴上去?
有啲似vettel toro個陣
所以我真係唔會怪Sophia好似場場都要搵幾條友跟著影相拍片,搞到好似啲influencer咁。佢哋要曝光搵多啲贊助,somehow就要將自己包裝成為明星咁
Home race win唔撚使還咩
利曼條數仲未還完
下年4本英國passport 了
好似話係個夜更 security 倒瀉油之後抹上去
英撚記者幾乎問全部車手Max同Lando 點知個個都話小事 套唔到料
俾叻揀 就算成年入唔到P10換
都想要個home race win
老麥今次唔知點解咁多野講,直接upload埋精台片

https://x.com/mclarenf1/status/1808207716415889615?s=46&t=N1m1RUb0pjgRtlXuyeW4sA
仆街d講
如果同樣情況發生係絕大部份車手身上應該都會好似max咁閘埋去
成為世界級車手其中一個條件就係要夠狠
其實兩邊都多野講
麥記就叫春話max有錯要罰多d
大牛就叫春話黎緊Silverstone會報仇
兒子組P1仲想點
THIS
IS

GREAT!!!
公道啲,連lando 本人都無再搞大
佢咁多hater 都慣啦
不嬲都咁好鎗口

其實睇埋其他車手講又真係無乜野,個判罰都係罰佢造成炒車,而唔係揸得犯規。最後炒左係不幸,一個dnf 一個繼續揸到係更不幸, 有咁鬥下車咪幾好睇,唔炒就最好咁囉。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞