我鄭重屌你老母sosim

211 回覆
33 Like 142 Dislike
我唔會睇戲煲劇打機
夠撚哂
同師兄一模一樣,東鐵線...乜都load唔到...開工機...搵緊仲有咩卡好選擇
smt 家庭plan 4人唔貴
600一個月每人都係150
60gb用剩有得儲
仆街sosim係日本收唔到漫遊
我冇開data plan淨係諗住收sms
成程基本上no signal重新開機有signal冇sms
隔幾分鐘又變返一格都冇

跟住轉台club sim
club sim話sosim reject咗因為名唔啱
dllm我實名咗都可以話唔啱名
大埔<->大學依段好似咩台都收得好差
$109 90日 120GB 10000分鐘算係咁
不過我係返工電話用
個個位 以往係收得差 但未至於收唔到
同埋 我同時用緊SMT係無問題
無咩可能係 2部機同時開連登
1個係 網絡連接失敗
1個係正常load到

當然你話價錢上 做副機 無咩投訴都係事實
我只係講返 呢段路 近2個星期 係完全收唔到
衰到我以為自己 無續plan 比佢block左
點知連續幾日同一路段 連sosim app都開唔到
但你抵唔到渴
try try 自由鳥
$109/90日 120GB 繼續食鹹魚
奧運期間前後送左40GB data
依到好撚多Smt打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞