我鄭重屌你老母sosim

211 回覆
33 Like 142 Dislike
兩部手機
一張主卡 實體sim
一張附屬卡 esim

琴日想將附屬卡esim過落新機 明明手機廠已經有esim transfer tool但唔用得
原來一定要經過sosim app過 要比28蚊 ok算照樣比錢

我用附屬卡部手機整 途中完全冇問過我要轉邊張 我當然預設佢係幫我轉附屬卡落第二部機啦
亦冇條款話附屬卡唔俾換機

屌你老母點知最後發現係同我轉左張主卡落新機 我鄭重屌你老母sosim
個客服假嘅得個垃圾chat bot 叫天不應叫地不聞

我今日就轉返去SMT 我鄭重屌你老母sosim
笑到仆街
負皮一律sosim打手死全家
SMT貴10倍嘅原因咪就係呢啲
用咁平嘅電話卡 唔通仲整100個真人服務247聽你電話咩…
睇一睇原來3台都好似係冇真人客服
但係smt係兒登仔最憎既sell Hong Kong
Sosim 係大家最愛既誠哥既,請支持
sosim個app好撚on9 d中文寫到19999唔清唔楚 你想搵真人客服?係完全無 落去3 佢哋當你乞兒比張紙你叫你掃code搵bot 係完全無人會幫到你
狗也不屌
知喇⋯
No sosim

順便想問下香港怎麼用esim卡
直接申請
33蚊仲想點
我都覺得好慢 但見33就算
話左好人好者有腦都唔會用Google phone
見太多人走落3台大屌sales
擺明唔撚理啲客既服務體驗
收到你錢之後咩都唔撚理
而家慢左好多 以前幾好用
多謝樓主用生命去示範, 本來打算開張副卡去副機, 依家唔撚洗搞了.
仲要每月扣28蚊. 差10蚊可以開多張全新

btw, 好奇係咪副號要獨立開一個sosim acc 先可以轉到
我記得佢個App無續上網plan都可以㩒到增值
但係load唔到信用卡畀錢
到底設計嘅人有無用過
香港esim唔friendly
即係出街食平野 裡面就可以有蟲
得啦屌你老母五毛
你有主卡嘅時候再開附屬卡 就會係同一個ac入面 係冇獨立ac
如果你買多一張主卡 變相你有兩個ac要同時管理確保有錢
誠狗又可以砸多你幾百蚊

我呢個只係esim獨有嘅問題
如果你開附屬卡但你用實體卡就冇問題 可以直接插卡
一開app就full screen廣告要等5秒
設計個條友一定係死老母
Sosim依家咁慢真係日常用到咩
我冇覺得特別慢 可能去開嘅地方唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞