[創科之星大番薯] 七月四日谷草九場賽日討論區 I

716 回覆
0 Like 1 Dislike
杜拜 可能仲冇咁煩
秦先生
X先生就畀返廠商會嗰個改啦
phone in個馬主煩撚過閪
炯炯有神又轉 下次應該可以退役
隻馬廢好心就退左佢啦
嚴顯強又有馬未跑過就收皮
隻利嘉輝出完兩場包尾之後dead埋
轉黎轉去四方西
試親閘都包尾加埋成百個馬位 都唔知點買番黎
個種贏育馬者盃經典大賽
未嘗出賽三歲馬(父:「先勇名駒」(法)母:Reticent Angel(愛)外祖父:Dark Angel(愛))的投標已於今日中午十二時截止,由以下投標者投得:

姓名: 劉耀棠先生
出價: 2,000,000港元
練馬師: 游達榮
烙號: J461

多福系又有新血

不過呢隻仲奇怪
老豆當年加拿大馬王,又係泥地種
未足兩歲已經運過來
操咗成年半,一個閘都未試過
唔準你咁話zywoo(打cs的,個頭型真係好似大番薯)
同伍仔個隻一樣
咁呢隻至少有名、有綵衣同操練正常
定光頭諗住反正隻馬係泥地馬,新馬賽跑都慳返
周騎陽光勇士定同得威
投咗比楊明綸
何澤堯騎到西咁仲可以有咁多人投 證明香港啲馬迷智商都係有啲問題
“好友心得”來港前在彼邦赢过千四,若非有厩侶“佳運财”在同分區,自己又在谷草有出色表现,可能一早已試上此程,而這也是我們跑完上次田草千二後與廐主的共識。

兵行險著给艾兆禮放頭的指示,一來是估計季中已跑多仗千六及千八的“九五赤兔”未必放得很快,被牠慢步速自领我們會三叠無遮擋,不如採用何澤堯赢國際騎師邀請賽的同一战畧,看看可否一放到底🤔?

在沙圈曾笑語希斯,我們全場最冷,無人贴又或無刨到咁detail, 佢哋都估我哋包尾。但他說無理由是50倍馬,應該只值20倍左右。我們有見及此,变招玩三重彩,可惜搭了大热及次熱😅,結果都每$10注派$14,005. 當然唔夠赢馬收多一百萬左右獎金好,但團體上下人人都開心 -- 田草再有証明之餘,也可靈活轉程了。

#hkjcracing
#davidhayes
#兵行險著
#幾乎爆大冷
新力蛇覺得應該係邊個攞
無咩人可以投

潘、布古惑
田雞廢
其他外國師傅都唔係穩定
其他華將唔計鍾易禮又唔突出

咁咪投何妖囉

投咗其他-麥道朗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞