[創科之星大番薯] 七月四日谷草九場賽日討論區 I

716 回覆
0 Like 1 Dislike
R2 美麗第一 (Machico)

輕磅加對手唔多,田雞呢排又唔係差,熱都冇得唔要
R3 顏色王子(俊歡騰)

今季跑4班1000全部上名,上場3班全程3疊都唔算輸太遠,今場應該得10一隻快,睇下埋唔埋到黎
R7 東來欣賞 (小廢青)
放頭馬仲抽到靚檔 有力再下一城
樓主撐呂健威?
咁樣燈伍仔
馬 po 仝人全部都唔相信 pogba 燈力減弱咗
R8 唯美主義 (逝)
上仗佢外檔而赤兔猴王內檔,今仗調返轉;負磅差距亦擴大至 15 磅
同埋布文
季尾條track咁 賭老布真係好大風險
真心好撚癲
久久為尊騎都無騎就收停
R5金匯昇昇(貓)
上次蝕到傻 出閘咁快 愈縮愈後
出灣老母咁外 仲要慢步速 追唔切
我買p 老布狗咁都撻撚埋 包曬頭

抽個6檔 求佢老布大哥隊多兩步 跟返3344位
隻馬係谷草卡士夠曬 又有1400米氣量 本身又大步
頂頭大熱都係要賭佢老母
R3 極光彗星(戰羊)
近兩場第2都係輸少少,強配田雞求交代
係驚落班嘅顏色王子
我真係諗唔到今期有咩馬好揀
老實講 好希望伍仔拎冠
賤閪就收皮先
貓蛇金匯係第四場
R4金匯昇昇(貓)

頂頭大熱都係要賭佢老母
貓蛇金匯係第四場

原來第4場
謝謝你
R4 金匯昇昇(貓)

頂頭大熱都係要賭佢老母
R6 赤火驍龍 (良少)
季尾利放,人馬合作1w1q
上場蝕步速
R5 北海盜(嘉殷點睇)

接近完季自己諗番
今季揀馬集中係賀賢/告東尼/潘頓/布文
季尾呢兩個馬房有啲成日3344嘅馬出賽
跑得一般 自己都少少怕

撞開板不如撞多一次
北海盜上次$25開跑
入彎前排第4位 靚位
大概150米已經透出
贏得唔算太吃力

4月中開始 唔知係咪練馬師指示
出賽時隻馬跟得比以住前
摸到個性能同個比較適合嘅跑法

隔夜隻8三點幾偣
4反而有近七倍
同上仗比 兩隻磅差唔係多
連續3場抽個2檔 咁靚檔就唔好徙
希望出閘後跟住4/5位入直路
咁會比較好跑
好撚認同
陳嘉A聽日突然多左咁多馬騎既到時支持下先

欄主圓殺賭仔聲震天
R6 精算特殊 (方嘉柏金寶旼炡)
內檔, 跑法主動, 去返贏馬分數, 表現穩定
主要對手跑法被動
(容狗71冇去馬)
R5 怡昌奇兵 (巴拿馬運河)
唔知點解唔報禮拜六既1400
反而報呢組1650
今次增程到1650
估佢都係跟住馬群跑 後上再發力沖一段
睇下1650 對佢黎講會唔會好D 定係真係1400馬
R7 尋寶勇士 (lol_A0dude)
以上場嘅表現
增程更合發揮
連埋賠率更加值搏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞