衛冕冠軍意大利歐洲國家盃陣容 集中討論區2

98 回覆
0 Like 1 Dislike
咁練咗D乜嘢出嚟~
練用352的人腳去踼433?
但最大問題喺d人腳喺你揀,你明知某d球員唔夾你的戰術,就唔好揀。
你唔喺諗住球會,會按你方針,隊隊都走去改踼433下話!
強硬但有戰術排陣,好過屎巴咁乜7都無。
成場喺度行行企企咁,擺個紙版都可能好過佢~
出局唔緊要,但嗰日著曬波衫出去睇,踢到無還手之力咁真係好肉酸,仲要成隊都偏後生,但就行行企企咁,前面得基艾沙肯跑,全世界人睇住呢隊意大利出醜。今屆踢到咁,我覺得世預外圍賽排位應該又排唔到種子隊,然後遇到英法德西又唔夠人踢俾人搶咗頭名,又去踢附加賽又出局...
出局冇耐後有份La Repubblica 爆咗意粉士氣低落有以下幾個原因(雖然我都識作):
1. 練波唔知練乜鳩,球員上到場都唔知自己踢緊咩位
2.兩老退後更衣室冇大佬震住,部分球員不滿賭仔入選,因為覺得佢篤東拿利出嚟太冇品,驚佢再做二五仔
3.對克羅地亞開波前兩個鐘先話轉陣,球員O晒嘴

https://www.calciomercato.com/news/repubblica-spalletti-e-i-giocatori-non-andavano-daccordo-cosa-ce-59146

賭仔嚟講,撇開佢有冇做二五,全季出嗰幾場都入選真係難怪球員唔順氣
呢d垃圾都有得掘金
佢同文仙尼份約
就算國米祖記都無可能比到
干爹教,有啲期待
Cala 似乎應該會去阿,希望有得踢啦
應該都啱干地用嘅
祝卡拉費奧利好運
不過我諗佢係阿定位似係kiwior強化版
另外光頭佬愛將辛尼奧路重返意甲
我都幾肯定佢唔傷一定有份入選

下半季喺維拉踢得幾好,不過比較容易受傷。
最後冇買斷佢,有啲可惜。

By: 維拉fans
我覺得佢喺維拉冇腳好波
請蒙迪拿頂史巴利堤好過
佢開頭教米蘭ok嘅
跟住教教下好似痴撚咗線咁
估唔到佢又搞得ok喎而家
lm
咁好難比較嘅, 國家隊同球會2樣嘢黎
但呢5場睇到佢啲部署係唔錯, 唔係迪米雷停賽邊隊出都難講
個時教意甲愈教愈柒先要敗走土超
無人估到佢可以土超返生仲可以帶埋國家隊
再望返依家個濕尻教練

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞