衛冕冠軍意大利歐洲國家盃陣容 集中討論區2

98 回覆
0 Like 1 Dislike
史卡馬卡-廢
迪羅倫素-屎
達米安-唔知做咩
巴斯東尼-感覺見頂 去唔到玄冥二佬級數
基斯坦迪-算啦 冇咩太多要求
巴里拿-一齊沉

有d 第一次上陣就算 唔怪佢地
巴斯仔本來就唔係以防守出名
係助攻出波個下殺食
但光頭就夾硬逼佢打唔擅長既雙中堅/中中堅
達米安左閘替工預左會0進攻
根本個光頭佬就亂排陣
我都唔知點解要基艾沙打右翼
咁撚鍾意個契仔
你搵法老打右翼幫下防守好過啦

契仔係邊個? 迪羅倫素定羅馬中場cristane果件?
最大個契仔係迪羅倫素吧
史巴利提應該無得重低
大家覺得下任領隊係邊個?
【一日最衰都係國際米蘭】
意大利以恥辱性表現出局,教練史巴列堤難辭其咎,不過佢出席賽後記者會時,抱怨自己唔夠時間帶隊外,更將茅頭指向國際米蘭 : 「國際米蘭太早拎到冠軍,令球員嘅心理層面上冇投入到今次歐國盃嘅比賽。我知道球隊表現唔好,自己一定會負責任,但我唔會辭職。其他教練有20-30場比賽令球員可以實踐戰術演練,我只係喺9月接手。況且最信任嘅球員又受咗傷,影響咗操練質素。」意大利今屆歐國盃之旅完結,球迷又認為問題出喺邊呢?
#beINSPORTS

佢最信任既球員打足4場喎佢講緊邊位
迪羅倫素咪係佢契仔囉
親口認證
意大利嗰邊有冇人罰Fuck off 啲件瀨屎巴列提?
換咗果幾件國米後防先啦
bastoni踢開3後衛
而家出到黎on99咁
果個darmian唔係右中場黎咩
做咩變咗左閘
2個出到黎都唔知自己做緊咩
教練冇講錯wor
一日最衰都係國際米蘭
咁趕你咪咪撚教囉
再咁落去,可以連續三屆入唔到世界盃。

啲人成日話佢拎好多冠軍,手多一查。
屌,教意大利波咁多年,其實就係得一次意甲,就係上年拿波里。

班球員落到場,個個頭dupdup,明顯佢都凝聚唔到班球員嘅士氣。

不過見到迪羅倫素場場正選,正常人都唔想踢落去啦
啲前鋒笑死人 用巴神好過啦
呢幾年冇乜睇意甲,但十幾年前仲有睇時
佢教烏雞羅馬都係好普通咋喎,可能連柏蘭迪利都不如
究竟佢前年點帶到拿玻里攞冠軍?
真係寧願搵個後生啲既教好過 eg 迪羅斯(雖然06冠軍隊嗰班教波冇乜邊個掂)
嘩屌唔係呀
仲以為佢係大牌教練
諗住佢教意大利一定冇死
原來淨係得拿坡里一次冠軍
反正都係咁差
不如搵皮sir教過啦
起碼更衣室冇問題
國家隊呢啲比賽通常都係打士氣波
呢個瀨屎巴列提我真係記撚住佢
同雲杜拉一撚樣
仲有俄超冠軍
要重建,唔該先收埋個幾件羅馬人,全部都無用既…

國家隊要轉踢352啦,而家442國米個幾件都浪費哂..bastoni最殺食就係佢後上,打4後衛中堅根本就錯lun哂…
一定係球迷嘅問題。
弱弱一問,其實4後衞同3中堅嘅分野喺邊?
柏蘭迪利有骨氣過佢,14世界盃分組賽收皮後自己辭職
一定係啦
蘇馬心態唔好
害意大利進級無望啦
點解安76唔肯報答自己國家教意大利隊?
冠軍級教練要配冠軍級球員
呢隊意大利咪好似佢教愛華頓咁
佢份人工意大利足總點請得起
食下雪茄數下銀紙好過啦
有得揀我都想搵個後生啲有熱情啲既好過班老鬼
作為意粉深明英撚睇住南閘嗰種無奈
我地啲人都甩頭甩骨唔大期望, 佢地一手好牌就係衰個教練搞成咁
意足總自己攞黎, 唔知3次入唔到世界盃仲講唔講到啲咁嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞