[MMO] Final Fantasy XIV Online (52) Patch 7.0 黃金の遺產 | 7月2日推出

388 回覆
4 Like 3 Dislike
開過啦, 其實唔洗好耐, 而且5.0 即係都未入戲玉

有得抽日本演唱會飛好好多
以前就話日本剩係可以用WEBMONEY 俾錢就話伏,
你計下數,課金買過曬直升同埋skip主線其實可能仲平有著數
先買skip主線 下個月有折再買直升
幾個月就打返平條數 要轉就快
利申美帳
千幾日ac唔想由頭打過繼續食美金算
4.X 都幾好
係 4.0 條主線俾人負評

dungeon 同 trial 都係由呢版開始好玩
咁咪嚟過再買 skip
你計下條數買 skip 抵定繼續俾美金抵
我就係今個版重玩,4.0開始玩左7年既AC無左,5絕d武無撚晒
MMORPG 既特色就係舊版本d野唔relevant,無所謂啦

唯一係買一堆直升個價錢都幾甘
有冇人記得荒野100副本三王條毛毛蟲係邊度出現過 記得以前啲劇情好似見過
5.0 蠻族
水蛇大人
做哂佢啲蠻族任務可以拎到水蛇大人飛機杯座騎
到底拉肥係點樣生到咁大個B出嚟
7.0 好多有關生育嘅問題都值得研究
100 lv兩個獨立細本啲王難過以前果啲係唔係錯覺

鬼屋咖啡杯同仙人掌可以唔打完全唔想打 咖啡杯兩隻鬼睇到想死 仙人掌推出去好難就位
係91至100Lv既四人副都提升左難度
以前成日俾人話四人副鳩打都過
又要雷人
不過就算冇草,入場加句初見就大撚晒
用npc 打一次先 我初見都係咁 係衰在慢 不過唔想做仆街仔 重要有正攻法教學
100之前果啲係有小難 不過無咁離譜 可能我都睇npc教學覺得無話難到想屌出聲

打大哥果到又係睇到死 玩dps 睇cd 又要睇對面街真係好煩 都未係極已經咁樣
玩開坦 坦可以唔死 我隻100dps係畫家 98開始幾個副本射撚晒瞬發出去個機制都未撚完 特別要屌係
鬼屋一王
明知自己啲判定有delay
仲要設計埋啲咁嘅野
打到燥
痴撚線啲人吹到差過 ARR 邊撚到有可能
係慢好撚多
5.0試過第一關單挑仲耐過尼爾24人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞