[MMO] Final Fantasy XIV Online (52) Patch 7.0 黃金の遺產 | 7月2日推出

380 回覆
4 Like 3 Dislike
唔識個個女人
唔識個個地方
唔知有咩著數
唔知有咩風險
唔知搶咩野
連個女人都唔知佢門口隔離個度有座大山係度

嘩, 座山好大呀

這到底是哪門子的故事
唔識個個女人
唔識個個地方
唔知有咩著數
唔知有咩風險
唔知搶咩野
連個女人都唔知佢門口隔離個度有座大山係度

嘩, 座山好大呀

這到底是哪門子的故事

呢個位真係好痴線
爆機 7.0前半真係可以同4.0/2.0挑機 唔係講笑
上兩版等於復仇者end game咁滯, 今版都係冇期望咁玩
五絕大佬都會去pf打下討滅戰好現實
真係後半好返啲
前半唔知想點
説教得太多,重覆又重覆…
知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る知る

同埋打打下有啲熱血又要回歸跑腿
個pace 好怪
今次係咪年幾前講過畫質HD化
王女個設定係好少離開主城

至於點解光戰隨隨便便就參加呢壇嘢
純粹係太悶
同埋 emet 叫到
當自己真係去旅行
探下地圖輕鬆下就幾舒服

如果諗住 rush ending 會好痛苦
西部牛仔火車完全係 5.0 起橋 downgrade 版
和平外送
真 果幾隻蜥蝪人吹到幾勁幾勁毀天滅地
山頂冰住條龍又講到天災咁

我心諗其實主角先係真正天災
夢回6.0播住熱血bgm係薩雷安地下捉衣因搵六個研究員
之前6.5嗰時ラハ都同你講搵唔到下個目標嘅話咪當去下旅行
佢呢句話就解釋晒今次7.0嘅目的
係好hea同好難令人投入嘅解釋
但又唔可以話佢有問題
隔離個條友, 識好多野啵
真心點都講唔通

之後仲要悶, 完全唔知點樣講好說話
成個主線最開心係Lv95-96
有得
離開隻Furry,同Erenvile去墨西哥做下荒野大嫖客
花垣武道荒野revengers果part都係唔知do what
呢個真係搵撚到發皮氣
https://www.metacritic.com/game/final-fantasy-xiv-dawntrail/user-reviews/

Metacritic user score 暫時 8.6分
音樂、combat、graphic評價高
我評分標準比較另類
好過定衰過FF16
前段點都16贏啦
前半真係悶到傻
感覺係迫鳩你連續做一堆蠻族任
咁大個人 連自己國家啲名勝都唔知
搶乜嘢王位
三件都係咁,老豆點教仔女
真係
鍾意同黑兔玩多過隻老虎乸
所以我覺得 7.0 已經冇 6.0 咁冗長
地底實驗室張圖真係悶到抽筋

你地話 7.0 前面悶
其實 3.0 蟲族同鳥族嗰兩張地圖都係悶到仆街
skip 咗對主線都冇影響

我自己鍾意 7.0 多過 3.0
始終 3.0 都係好多垃圾鳩屎嘢
仲有蠻族任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞