[MMO] Final Fantasy XIV Online (52) Patch 7.0 黃金の遺產 | 7月2日推出

380 回覆
4 Like 3 Dislike
仲未買7.0
之前有講 更新後recommend嘅卡係2060 ching係時候要upgrade
我知
但老實講
我都驚7.0跌watt
想觀察下先換機

見佢話係新一個十年
估佢8.0同9.0係另一個高峰
到時連mon都換埋
Metacritic幾時出評分
980計返都差唔多6 7年前 依家買張4060 5000有找 除非你電腦淨係玩ff14 如果唔係就直接上 又可以再戰幾年
部電腦暫時真係只玩FF14
呢十年裡面
為SE嘅game而狗衝換hardware通常都冇咩好事

同埋已經買咗部電腦俾老婆玩FF14
自己嗰部尋晚都試過較低到1600x900
普通ID同raid都行到60fps
多人嘅城都可以45fps左右
再轉window mode都唔係好覺有模糊

玩多兩年到8.0睇下點
到時再平平地買3080 / 4070玩4K
STEAM, REDDIT 日本都插緊啦,
MIXED
啲人係到屌7.0主線悶到仆街
有冇雙劍教學
邊格著就用邊格
睇唔明個gauge機制係點🫠🫠
出6.0個陣好似熱烈d

7.0連預購都無衝動
等佢出多幾年砌下故仔
尾王9撚到
買咗7.0但都係等間屋就嚟過期再入game
我做左大概廿個quest 的確係有d昏睡 唔知後面會唔會刺激d

主要暫時主線involve d新角首先我唔識其實唔係好care佢地爭王位爭餐飽

第二d角色好臉譜化下 基本上一出現就估到佢會up乜
2.0
4.0
7.0
邊個悶啲
蠻神戰有冇4.0咁先
咁樣一定係2.0最悶
成年冇玩唔記得哂 想請教下我SERVER Ifrit 係買咩版既7.0
34.99‎ ‎€ 定 4,620円 ??我記得6.0好似係比美金
驚買錯 唔該哂
我覺得咁樣嘅故仔唔值得俾錢
4.0 都不如
就算去到後半都係咁話
個舖排太滑稽
想你介硬谷啲感情落去
但係根本陪養唔到個感情

打機打到訓著, 仲要連續幾次, 哩隻GAME 係第一隻
你LOGIN MOGSTATION 睇下你個ACCOUNT 係邊個地域先
唔該哂 原來可以咁睇
registration 美國
有冇LINK直接買
但我入唔到secure.square-enix.com 係咪有野改左?
我PW SAVE 左冇理由錯
唔該師兄
去官網買
唔好去steam
如果我係steam down左 咁係唔係直接del哂佢 再去官網重down? 仲洗唔洗重新開過ac? 唔該師兄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞