[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
東方走兩個中堅
點搞
安尼亞
鬼 保利神 艾華頓
胡晉銘 鬼
立花 球霸 杜度 鬼
陳嘉豪

啱啱好六件 但杜度肯定踢唔足一季
RB 鬼咁有趣
似中堅鬼 入一個RB本地
都係hea住搞,寧願當初SSP 贏足總盃,然後袋穩三十萬美金ACL2參賽費留低超聯多一季好過而家錬鈁錢又袋咗資格又攞咗,但繼續縮皮
仲有個黃俊皓,操返fit 夠踢啦
佢都走咗?
點踢得足一季傷到咁
又唔好講到hea 住搞同縮皮

應該係用相同budget 下搞
贏盃踢亞洲賽都唔會大搞啫

咁球員有好offer咪自然走
賽後「煒廉」接受本報記者訪問,認為自己發揮仍有改善空間:「當然主場踢地標戰好開心,但覺得自己表現一般般,未去到最好,嚟緊仲要同隊友夾吓,同埋適應教練打法,今季主要應該會踢中堅、右閘。」

今次為「煒廉」職業生涯首次外流,這名25歲後衞表示最難適應是一個人生活:「始終喺香港都同屋企人住,有時依賴咗佢哋,依家所有嘢要變得更加獨立,自己處理好所有嘢。」提到今季目標,「煒廉」指除幫助球隊護級外,自己亦希望爭取較多上陣機會,盡量表現自己。

外流港將 中甲地標戰 余煒廉:最唔慣獨自生活
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20240630/bkn-20240630111243978-0630_00882_001.html
均仔都比佢哋試過踢閘啦
嚟緊呢季變成閘都唔奇
東方係勁能到縮左皮好似仲打得再好啲咁
南區有乜人走
高俊都走佢有冇上過場
佢係理文踢閘都係落後焗攻先有機會踢姐
你叫佢全場都踢閘咪又係等睇佢防守出醜
龍冇入09可以入保羅
右閘要入張俊軒/彭靖揚/波比/beto/嘉耀
左閘要入尼高拉斯
中堅要入羅素同一隻鬼
中場要入Jesse同一隻鬼
左右翼入一隻鬼
咪玩啦
伍件早幾日話班廢老冇鬥心
李文恩點會仲揾返佢地
又冠軍又有亞洲賽但入埋啲傑志都睇唔上眼嘅
唔會掛都講話唔想要咁老嘅陣容
周子謙
件件話驚佢哋知道冇得續約會hea踢

理文簽佢哋長約保證鬥心滿瀉
高俊都走以後邊個遞水同頂牌
超聯又本土中堅荒
hea搞都贏kidchild真係情何以堪
走左咁多本地有冇咁多(有質素)既頂替
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞