[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
龍的傳人型啲
曾江?
城寨係地方
龍城幫先係團體
會歌
BE RED! BE RED! BE RED!

https://www.youtube.com/watch?v=l57eMa5LVj0

假假哋都係職業球隊
應該有用Wyscout啩

睇Data + 片
1v1 duelling 勁即係心態好
刨Under pressure片睇到受壓精神面貌
即係搞事啦
古老的香港有一條龍
她的名字叫九龍城
古老的香港有一群人
他們全是九龍的傳人

九龍九龍你擦亮眼
永永遠遠的擦亮眼
九龍九龍你擦亮眼
永永遠遠的擦亮眼
城寨 (Singjai) 於2014年成立,由劉細良及鄺頴萱夫婦創辦?政治光譜上偏向泛民主派。6月16日,「城寨」首日節目於其YouTube頻道發佈,6月20日正式啟播。 2019年6月,受送中條例影響,觀看城寨直播人數不斷上升。至2020年6月,有約三萬人在網上觀看劉細良直播的主持節目,24小時內則有約十七萬人觀看其節目。
Singjai
Be Red Be Red Be Red
紅紅的太陽 動了舞步
今天明天 發光 發亮
東方的巨龍 在起舞
舞吧 舞吧 舞起它
光線耀眼 熾熱明亮
龍的傳人 一起高歌唱
駿英 駿英 高舉起勝利的鮮花
奔騰的江河 送來了 團結的力量
龍的傳人 創未來 創出美好的明天

Huge Dragon Huge Dragon
Be Red! Be Red! Shine Shine Shine
中國的巨龍 香港的巨龍
你在我身邊 你在我身旁
駿英九龍城 駿英 駿英 一起去飛翔
飛上天空 飛上太空 超越時空
經得起考驗 經得起風雨 經得起磨練
駿英駿英 永永遠遠屹立不倒
駿英駿英 永永遠遠亮起來
駿英駿英 我為你自豪 我為你驕傲 我為你高歌
駿英九龍城 You are beautiful, you are beautiful
樓上幾條友收咗九龍城幾錢?

仲請唔請人
我聽日會去聖山宋皇臺拜祭宋帝昺
祈求九龍龍脈保𧙗偉大而古老嘅駿英九龍城
聯賽戰無不勝攻無不克,衝出亞洲為港爭光
請唔請remote football analyst?
Me 四十年充數球員監察經驗
港會球員
sleeper係佢個姓

駿英九龍 駿英九龍
經得起考驗
只要啟德明渠的水不斷
駿英九龍 駿英九龍
千秋萬世 直到永遠

對住黑色哨子可以做咩? 可以一齊坐低 11個一齊坐低,睇下佢地點踢

https://youtu.be/LoRCZ3L7R68?si=OtlaI3734EWTd0Hk
痛到
講真
九龍呢個名係幾型
應該幾符合日本仔啲古中國中二病風
可以吸到好多海外球迷
駿英九龍城果然係龍脈所在
有能並
駿英九龍城配返呢啲會章
型到核爆

港會 v 九龍

英軍 v 清兵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞