[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
https://www.instagram.com/p/C8ze8v3SSSJ/

yuenhochun

Enjoyed my 6 years journey with Lee Man
Experienced many smooth/tough situations
Constantly challenged myself and self-evaluated to pursue improvements
Trained hard especially the pre/rehab phrase

After going through some external circumstances
It’s time to be true to myself, treat myself better and become a better me
Thank you, Lee Man FC🏆
#20182024 #leemanfc #thankyoutothosewhohelpedme #gratefulandthankful

傑志vs馬體會 seating plan
投身教育界?
似紀律部隊
09來了頂級華將其中一人
🐶 ?
井真Em彬上季咪又係得決賽一場好波
佢嗰個位上面都好缺人仲要有推進能力 放波
算啦
潘沛都係靠入伊朗波嗰一場吸引到中甲留意
余煒廉靠土庫曼嗰場
咁的確呢兩場波真係水準高嘅球隊
中甲中超係咪咁缺人呀
港版FDJ
丁丁是個人才
試想像可能用兩三個大陸仔價錢 搵到個中國國腳級別
而我哋嘅質素好過嗰班中國國腳
📝相信此子在未来会作出最合适自己去向的决定。
人哋民族性勁,都肯入籍,係娶返自己民族既老婆咁大把啫
上面點解唔直接搵平巴西鬼
北區下年夠唔夠人踢一隊
巴西鬼水貨機會高 我哋好似暫時冇乜
bear
唔是傑志麽
香港人唔佔外援位
仲要免轉會費
for the good of hong kong
歐洲人紀律好d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞