R飲R食醉愛打卡癈懶英移YouTuber isabella lau 討論區

404 回覆
380 Like 113 Dislike
貼身36果陣22依家26掛
佢幾靚,不過幫你推到佢收皮
睇人仆街最開心
吃不到的葡萄是酸的
最憎移英人搵香港錢
大家話返香港做野無問題
無問題就唔洗搵咁多藉口佢都覺得樣衰
Kol 依個行業根本應該收皮
混血肥仔有仔女點同 個post咩事係撚咁批鬥移英嘅人
人哋點生活關你撚事咩 成班怨婦咁咩事
比連登仔水撚左拎十萬過去夠移民
你去返移英post咪一樣大把人笑留港撚
唔好玩啦
近排連肥仔都無搵佢拍片唔知佢閪得濟定價錢傾唔掂數
你幾時開only fans 趁副計仲嫩口
Kiki & May都係無返工周圍飲飲食食
條女幾靚女,唔返工都好正常
平心而論
如果Isabella本人都覺得返香港r撈冇問題
又何必作個大話屈屋企人有事先成日返去呢?
當日移英又要講到非走不可
過到嚟有冇努力咁融入呢到生活先
喺唔同嘅社交媒體都淨係見到佢哋經常吃喝玩樂
一條weekly vlog出咗去玩幾日又餐餐出去食亞洲嘢
當然會有人話佢養得起自己咪得囉
但講緊佢攞住移英youtuber個名去做佢嘅所謂事業
我好早期都有因為想了解多啲年輕人喺英國生活嘅情況而去睇佢哋嘅片
但佢哋拍極都係吃喝玩樂嘅vlog
根本就冇資訊性可言
再講 當唔係喺英國生活而睇佢哋啲片嘅人
睇到呢啲畫面真係會有錯覺「哦,原來移英係唔洗做可以成日去玩嘅」
仲要一年可以返到幾次香港
咁點解當初要講到咁非走不可
亦都因為咁掉低隻狗喺香港
如果咁樣傳遞錯誤訊息俾網民+樓主整合嘅資料
都依然覺得係樓主偏頗 係私怨撚
咁支持你負皮上一頁

其實講到尾都只係想佢哋腳踏實地
喺英國試吓融入當地生活
而唔係仲死捉住啲easy money唔放
甚至為咗賺easy money不惜咀咒自己屋企人
心地真係好差 好不孝
要做移英youtuber冇話唔得㗎
但至少係傳遞返一啲有用同正確嘅資訊俾網民
而唔係一味靠返香港r撈同拍埋啲廢片
同埋有良心就盡返自己作為狗仔主人嘅責任
酸到地板都穿

好似得廿六歲?
混血肥仔呢d channel 最多咪出最低工資

你見之前幫佢拍d女都無再出現啦
屌 人地拍YT都有道德撚
手足 3 年後香港見
應該報細數,26歲唔會有BNO
如果真係棄養,的確係唔岩
但同意你講,人地邊度生活撈成點響唔響Youtube出片,無呃無氹無迫人睇,其實唔關人事,連登係有好多人唔知係私怨定咩心態,係都狙擊到個個人都收皮
都好過一邊踩港
一邊靠香港人課金果班讀新聞YouTuber
有冇錢都唔知啦 啲女上去當免費宣傳自己咁囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞