R飲R食醉愛打卡癈懶英移YouTuber isabella lau 討論區

404 回覆
380 Like 113 Dislike
佢97㗎
依2個一早就要收皮啦
呢個係settled status 拎pr 要5年唔超450日
呢個係settled status 拎pr 要5年唔超450日
仲要唔係比其他人養
係本身一齊住嘅屋企人
棄養新定義
賤種黃可盈flirt完佢條仔再笑9 Isabella扮無辜呢單仆街嘢 都夠頂曬上面堆無聊cap圖更可況俾屋企人養=棄養都係第一次聽
咩叫痴線西group
佢地真係閃令令旅遊書
唔係19vlog
屌以前識有條架妹叫乜嘢穗花成日差啲叫錯佢做古川穗花
公審係咪應該開始收費?
唔止啦
一個post都幾萬
Pr 又唔寄去英國
咪要隔一陣就番黎拎禮物
最初幫New black 影相眼鏡娘feel 已經成日J 佢

有冇圖 ?
有無大波圖先?無就無討論價值
Emily 都好似係香港多過英國
2)幾年前拍貼身36,Flavia黃可盈姣佢條仔,激到isabella讚自己大波又暗串人鬼影變幻球,當初仲係ig鬧哂交鬧埋導演…
ViuTV都應該怕左佢,佢同期拍貼身36 flavia依加ig follwer係isabella 既double,viu tv 仲搵佢拍勁多節目包括《今昔補習社》 《贏在旅遊起跑線》 《今晚煮邊科》 《我們與金牌的距離》。Isabella 霉到要自己買機票返香港

依一段仲好笑
講晒成堆節目名出嚟,唔講以為係金像獎播提名片段
個節目最大印象真係黃可盈姣人條仔
屋企有人都叫做棄養
其實我由始至終都唔係好明
去到嗰邊食亞洲嘢同唔做嘢
咩第二日玩通宵嗰啲
點解代表有問題

當然我都會覺得
嘩咁樣生活掂唔掂㗎
你可以同自己身邊啲Frd講八卦嘢笑佢
但點解要Post上嚟批鬥
唔講以為佢做咗啲乜偷呃拐騙嘅嘢
佢好似係under hk pressplay
咁其實算係香港員工?
本身唔識呢條女

但見樓主幫佢宣傳即刻去follow ig
又真係幾正
佢密密返香港做野咪認左佢

但又要懶屋企人身體問題 所以返密d
點知一返黎日日飲飲食食吃喝玩樂
拎屋企人當擋箭牌
由一班不斷追擊KOL嘅會員組成嘅group
入邊嗰個偵探咁樣 我懷疑佢哋以前係做娛記
擺明私怨啦

食飯前買個包share 都可以話人窮酸
根本搵嘢講only
haters gonna hate

同埋人哋想點樣生活關你咩事
VIU PR想洗底
或者直接認自己係垃圾,唔好咁多頭盔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞