R飲R食醉愛打卡癈懶英移YouTuber isabella lau 討論區

404 回覆
380 Like 113 Dislike
佢靠條仔dependent 身份過去唔得既
97未生日咪26囉師傅
關你撚事咩
再講佢都冇話屋企人病到就黎死要24小時陪住
呢個真係原諒唔到
記得一年前好似講過諗緊喺香港發展定返英國,最後佢好似留咗喺香港發展
咁你認自己係私怨撚未呀
有d似關嘉美醫生
好似係條仔靠佢
其實陪左屋企人你又知咩?

你就算本身係香港屋企人有事你都唔會24小時陪住啦
咁都拎出嚟講
我都成日同朋友share食 因為真係胃口細
估唔到咁都會比人話
你話入到去餐廳食 間餐廳規定每人都有最底消就話姐
你話dinner 正餐一個包share 就叫窮酸姐
人哋都講撚咗一陣食正餐

仲有人哋當地搵工同做而家呢啲job搵嘅錢差幾多樓主知咩?
樓主係佢外母?
人哋懶唔懶關你咩事
咁係咪要影住屋企人瞓喺張床就嚟死 日日post story喊苦喊忽先得
隻狗留俾香港屋企人養都叫棄養?
又識話人成日返香港 帶埋隻狗去英國到時你咪又係屌唔理隻狗自己返香港
人地分分鐘本身香港一齊住見佢老豆老母仲多過條港女
不過係連登想煮死人一呼百應邊個仲會用腦思考
又唔好咁講
依個post都大撚把人屌柒樓主依d on9仔
下次搵多d有用既料先出嚟批鬥啦
依條女仲仆街啦,係到扮黃,轉頭走去睇單春演唱會
見到第一個point都已經唔想睇落去
樓主係咪樓價輸到傻左
賣唔到樓移民,好酸?
條柒頭係加拿大brandy個post到笑鳩佢地
可能見有幾條友撐佢就走黎開post屌人囉
嗰班癲雞直頭有撚病啦
試過入去幫一個KOL講咗句說話 即刻比班癲雞喪屌
班痴線西好多都係家庭主婦,成班三十中黃面婆唔抵得啲後生女過得好過佢地,就日日詛咒同嘲笑班女KOL
佢地仲恐怖過當女人係雞嗰批連登仔
Brandy廢還廢,起碼佢真係冇返過嚟
樓主咪入面D 8婆
頭幾回覆個都係
日日24小時MON人IG
佢個channel古天樂係咪有份?
child登☕️
成個post正評多咁多,但成堆人黎屌柒樓主 isabella間公司有料到
認真,狗咁老嘅話搭飛機真係會頂唔順,佢隻狗好似老到要用尿片同寵物車,點會搭到咁多個鐘飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞