[I/A/PC]【鳴潮】(7) 就黎成個1.1 被爆哂

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
升幾個唔差少少錢由佢
其實我唔係好鐘意速切,一早睇中長離,仲要迅刀手感應該好。本身鐘意玩安可。失控離場依隻切法返而覺幾好玩。我淫霖歪左,但大保應該都會比今汐,雖然心水長離多DD。target兩隻0+1.但有排等加到時細保又歪就慘
仲有冰 暗未出之後再出返風先到雷 應該
其實真係等到咁耐?我等1.1都等到傻
一日未抽一日lolo亂
D身高膚色好似全部一樣
61淫霖慢慢玩
仲有百幾抽
有錢人
同樣61淫霖
抽埋65今汐就慢慢玩算
240抽61
歪左3次細保 食左幾次細保先61
歐到爆
原來今汐暗戀我
無野啦大家對唔住, 係我自己蠢得制, 將星聲同月相撈埋咗來睇因為而加我兩個既數都係 1 萬幾 嚇到大家唔好意思
冇事就好
客服可能都覺得我太弱智廢事覆
課啦

呢篇文小kick,同人設定咁
弱智又唔係
但諗起要問佢我用日區vpn課金出事點算好就覺得尷尬
長離抽6+1就變主c
聽講長離玩雙C既
我hea玩唔知有咩分享
(是但點都會6+5大佬可以跳過)
再望左望今夕個6命其實幾尷尬 真係有用其實得純倍率提升既5,6命
1. 沉海洄天溯
今汐施放普攻凌霄·普攻、共鸣技能逐天取月时,获得一层惊蛰效果,可叠加4层,持续6秒。施放共鸣技能惊龙破空时,消耗惊蛰效果的所有层数,每消耗一层,共鸣技能惊龙破空造成的伤害提升20%。

首先1命係計入屬傷(共鳴技傷同一乘區)本身已經稀釋得好嚴重 表面80% 扣埋共傷佔比整體得10幾%提升
2. 绒雪凝屏息
今汐处于非战斗状态大于4秒时,回复50点【韶光】,每4秒只生效1次。

2命會令你第一波深塔唔駛疊50層,但講緊只係快左十幾秒左右,如果你話係拎黎大世界直頭無用 AAAEAAAE先可以打出個疊層E 起碼要6秒以上,直接無妄者會仲快
3. 天定神子身
今汐施放变奏技能蟠龙清辉后,获得一层谪仙效果,每层使攻击提升25%,可叠加2层,效果持续20秒。

3命純+攻%唔講
4. 自甘佑凡尘
今汐施放共鸣解放移岁诛邪或共鸣技能惊龙破空时,附近队伍中所有角色全属性伤害加成提升20%,持续20秒。

呢個4命真係笑話 20%屬傷 唔講
5. 流光化霜雪
共鸣解放移岁诛邪伤害倍率提升120%。

5命-6命都係純倍率提升 共鳴E 同大招 已經係最有用
但都唔係機制上既改變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞