[I/A/PC]【鳴潮】(7) 就黎成個1.1 被爆哂

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
特效之後都有,都係set底,淫霖特效又閃又光,熄左就好D,但佢地宜家多左種係打落D物件(石頭/敵人)到會多左種特效

靈敏度試左較,但唔係個樣,應該叫鏡頭/磨菇/手把 反應

仲有角色模組既邊位好似多左D黑線
桃祈仲係繼續波彈彈
nerf一個唔nerf 另一個係咩玩法
希望佢係set 錯
差雪豹緊係抽雪豹喇
我宜家低lv已經感覺到,儲半再叫龍已經大力過 大技
因為今汐最痛係佢招 E4 龍吐息
真奇怪
同埋你數據塢21lv未 21左就打5-60角
電話玩都係 郁一郁都唔知fing左去邊
主線最大問題係未有一個同主角同級既反派出現(殘星得果幾句野唔計
再無雙落去遲早出事
睇好殘星個芙洛洛 個樣幾岩我口味之前啲野都係佢搞出黎
未打主線
有J不了 寧願要槍
但係今次主角冇得出手
原本仲諗住係我教訓條龍

長離的外觀狀態會依據自身共鳴迴路「離火」的層數而改變
0~1層離火時為一般狀態
2層離火時額頭會出現一道粉色火焰、一般狀態的衣服末端也會有燃燒特效
3層離火時兩手的黑色袖子會整片燒掉(爆衣狀態)
4層離火時會戴上一片黑色眼罩、且髮帶和馬尾末端也會燃燒

而當你在4層離火時開大就能看到如封面所示-把眼罩燒掉的特殊大招動畫
6命埋佢咪得
睇到尾條龍就係仆街芒又吹到主角勁撚大支
真係唔知之後點寫落去
除非殘星會個個都滅世級
d detail
唔好再引我我唔想破產
文案搞嘅鑊 唔知而家接手果個點搞

10秒一場 暫時出左4個爆擊
終於過完主線
簡單直接爽快冇咩謎語人
抵讚
長離好撚正
有冇人知支線重嶂軼聞係邊接
又有bug
唔知點解所有特效都冇哂 攻擊 開大 環境都係咁
all in晒先0+1.其實偏愛長離.但其實真係兩隻都正.到時長離唔知要課幾多希望送多朋友費加唔歪
BTW幾LIKE鑒心.做乜NERF左個波!!!
呢啲根本內部撚 有冇可能咁撚快 全100%加拍片

http://b23.tv/GF4sD60
有可能 計現實時間先出 /下個版本先出

睇定多幾日先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞