[I/A/PC]【鳴潮】(7) 就黎成個1.1 被爆哂

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
今汐0+1係咪用43311套會好d?
係 1屬1攻擊最好 6命先好用43311
咁暴擊暴傷砌到幾多比較好?
我技能開哂中間果層多左2個暴擊
套聲駭就3件雙暴都有42%暴擊67%暴傷
total砌到70%暴擊但暴傷都係得217%
今汐個暴傷低D係咪正常?
講錯 6命先用44111
睇你自己打塔同全息覺得夠唔夠傷
70%暴我認為最低要求黎 我86暴都成日暴唔出
暴傷睇你有冇料繼續洗 240左右都ok既
D人話比例1:2最好 70/240咁樣 (原本個100%爆傷減返=140)

217低左少少 繼續刷聲駭吧 應該80/260就差唔多 見過85up/300 應該要好歐先得

我自己都係72/265咋
而家5件裝有暴傷都係得231
暴擊洗到5件雙暴反而有機會過80
通常最理想係暴擊 : 暴傷 = 1:2
(鳴潮暴傷要減100% 先,即係你暴傷217要減100變117)
不過今汐最痛係果招龍息,暴擊唔倒會高血壓今汐可以拉高d 暴擊
換日先記得個深塔兌換次數係每月計
唔記得上個月換左未
以下數值前提條件為:滿被動8%暴擊,滿武器等級24.3%暴擊,五個聲骸均為雙爆詞條,其中暴擊範圍6.3-10.5%,爆傷範圍12.6-21%

1.43311且暴傷4c
最低雙爆:68.8,257
中間值雙爆:79.3,278
最高雙爆:89.8,299

2.44111且雙爆傷4c:
最低雙爆:68.8,301
中間值雙爆:79.3,322
最高雙爆:89.8,343

3.44111且一暴擊一爆傷4c:
最低雙爆:90.8,257
中間值雙爆:101.3,278
最高雙爆:111.8,299

nga搬運,睇你自己接受到幾多
終於打爆1.1主線,汐寶

芙洛洛
6命打全息其實易幾多?我0+1 70lv全息打到嘔白泡,次次個幾鐘加好彩先通.
仲要我估應該全息5已經好盡

未滿被動技既時候打
全6隻猩琴晚入場,無啦啦有個陰影掉野一下就死q左,打都費事玩左成個幾鐘先過全5雷。不過有個低等未滿record打當做個紀念,同埋幾好玩就真。
想佢出高難協力,等大家帶小弟
不枉我貢獻(回收)左忌炎既聲骸
未玩到乘霄山
係咪有咩新途徑攞聲骸肥
靠每日無音區果雞碎咁多點升聲骸

岩岩打既 另外兩隻都好難用今汐打
隻雀抗性爆會一下得6萬左右 雷閃周圍飛眼都殘
猩猩一定要等佢空檔先可以打一套 要好熟啲招
唔換體就慢慢儲 然後等下次雙倍
芙洛洛聽講係湮滅主C 儲石等佢先
入坑買左個石頭號抽左一隻今汐
請問今汐係咪0+0夠玩?
第一個池係咪抽哂佢?自選揀邊個好?tks
已經索拉6

凝素 出下黃色 係咪會死

機率暗改低到咁 以前索拉4 反而見到下黃色
未有維里奈 就選佢

回血跑圖都方便啲
已經唔記得 呢個池有冇維里奈
我玩左咁耐未見過金色 係一次都未出過

而家金色一係合 一係用商城買個禮包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞