[I/A/PC]【鳴潮】(7) 就黎成個1.1 被爆哂

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
希望佢之後keep 住咁嘅質素,甚至更好
卡卡羅咁弱就算吧啦
我有隻2鏈都唔想練
吟霖做今汐副c 用雷套但係3c用共鳴詞有冇得諗
聽講淫霖又暗nerf左…肚臍

舊靚d
可以
吟霖建議共鳴效率130%以上
可以3c 用共鳴效率 / 雷傷但歪共鳴效率
有2命唔使帶共鳴效率

100lv既深境雲閃
D人成日驚戰力膨脹.想問今汐算唔算.定其實忌炎都仲係勁D?
我自己手感今汐切人好用.招E多一野無敵(好似係).岩我依D手殘.順便問埋佢其實應該點疊層,我成日好低一有就出..但傷害我自己覺都OK..我無吟林.成日一E完就切維里補血.頭先打完兩隻120LV.死左幾次.但嬴D獎得人仔經自己覺都有少少挑戰性.起碼唔係一次玩完.可能我0命手殘
剪左個7頭咁pat陰
汐寶能量條起碼到一半先大力
同埋佢變奏出場係咪應該聲技buff傷先,然後e技1下升空,再e用左招技先,然後4a,最後射完走人?
覺得比忌炎勁係因為多左招細技大技

仲可以充能強化

忌炎招大技對比就弱小小,打落地一下無咁痛,但就比你上洗衣機buff

2個始終都係忌炎易用,因為D技易儲,想對簡單D

汐寶多野玩D,再D技可能強化

(鳩up)
都係,忌炎無腦見大開大。汐操作好上下限差好遠同多d野玩同配合,不過我都係鐘意1c到尾多,所以期待長離搭安可,我自己感覺依隊好玩。
同埋汐其實要點存層?換人站場屬攻就有?所以自己以外兩隻輪切最快?吟林因為落左場有後台傷所以再疊快d?
隻踏光唔難打 用卡淫奶 初見過
原來2023年數據 米遊有5000人 庫洛得300人左右
有呢個質素已經好好
都要小小練度其實。因為都痛
arrrrrr 滿命左今汐 但0命忌炎 有啲驚後悔
之後仲要抽長離
定位唔同,長離站場c,今汐多變同狂切,睇自己鐘意乜玩法
新圖個城D樹點解係格仔圖黎
應該係bug
我都有
今汐6命強度黨實滿意
活動其中一個任務係打隻120LV 既怪 係咩玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞