[Welcome Guiu] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
🚨 Conversations have taken place between Chelsea and Newcastle over Alexander Isak, but Newcastle would only consider selling the striker as a last resort, with Chelsea believing they would have to pay some £100million to have a chance at securing him.

(@TheAthleticFC) #CFC

簽到抽2位手足含撚
Isak 好玻璃
你話Lewis hall係唔係真係應該賣都算
Ian同Hutchinson有咩用 ?
維拉
買到Isak

我表演自含
簽到isak揀2個手足互含
Welcome 呀黃!!!
lm.
買到isak可唔可以原諒買英冠老野
呀黃識唔識用波
可以!
Sarr續約我都ok
估唔到喺狗竇有同道中人
撇除醜陋嘅鼠式美學,鼠狗認真傾波嗰陣算識波
人哋啲老嘢 大力臣 卡斯米路 佐真奴 華拉尼

我哋啲老嘢 古古(25) 迪屎(26) 捷狗(27) Ada(26)
NKK(26) 250(29) 山狗(26)

胃口大到
老實講,對Hutchin囝幾有好感
覺得有少少可惜同賣平左
我理想中嘅價位係28-30m,不過有加sell on+matching right係精明嘅選擇,到時應該可以補返條數
第一次同意你。
我的中堅
妥協咗留多年
葉記邊有咁疊水 所以咪轉落sell on
順水人情啦俾和記跟返舊東家
講多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞