[Welcome Guiu] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Ada
Kelly
Aaron
呀嬌
Lokman

好!!
未夠21同本土都唔計
歐洲scouting 太多人爭
又紅牛又多仔仲有法甲意甲一大班細球會
SDs 見白蟻玩南美成功左
鍠又係
咪跟埋一份
我關心tyrique george 有冇得上位
左翼NJ MM
佢應該有啲時間
前提係賣走raz
https://twitter.com/thesecretscout_/status/1806341147754635374?s=46&t=cA2txFtFhVGt2GN-HsodEQ

Gangwon FC winger Yang Min-hyuk is in negotiations with a top Premier League club. The transfer fee is expected to break the K League record. (KBS)
Yang Min-hyuk 我的左翼
一來車女係車狗低潮時期難能可貴嘅榮光
二來獌女唔算係女足巨頭之一,更重要係獌狗覺得佢哋係搞到綠木冇辦法回家其中一個推手
可以支持了
似啦 上年都買左個韓u仔
黑記意圖製造cowill同大b嘅對立面
一隊波有兩個人競爭一個位 唔係好正常咩
賓仔唔算london喎
光頭狗out
Welcome!
有條億萬中場唔用
咁多他撚唔用
買乜野hall
附註還寫道:「還有誰比槍手教練更能點燃奧運聖火台。今天,雲加將奧運聖火帶到了他的出生地......斯特拉斯堡。」

請佢教b隊?
放權俾教練!!!
全力支持!!!!!
車路士第二個五年計劃!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞