[Welcome Guiu] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
連登車狗
季前:買買買 托哥好波
季中:屌都話左靠細路唔得嫁啦
季尾:全部賣賣賣
總結:屌你老母托狗
係咪得我一個覺得賣走加狗 入返hall 狗係幾好 hall狗踢得左邊+ CAM。 俾彭馬踢返右邊
咁又唔係
季前都屌緊靠細路唔得
我尋日已經咁講
用Casadei換Hall 賣加 留山度士
中場岩岩好6件
仲有50m收番 爽
仲彭馬打右

何sir 一早講咗佢要打中間
你嫌+9+ 唔夠班打大會要賣唔係唔合理
但賣左佢入件英冠仔叫good deal?
你當左車狗=白禮頓?
依家啲兄弟真係慣咗輸波,心態完全唔得。
大佬,我哋班霸嚟,唔好滿足於賣人賺錢,我哋真係奪冠先有價值。
好耐無跟轉會新聞
依家買咗咩人
同埋賣咗邊個
即係咁我都唔撐賣+9+
但以而家嘅投入嚟講
邊有可能賺錢 蝕鑊甘就有份
可以質疑美國佬嘅project係唔係可行
但佢地嘅動機一定係打造冠軍球隊
又係到9 up有價就賣
煩撚過西
原來仲未買到
In
Tosin
Willian

Out
Ian
welcome olise
+9+ 唔夠班 賺50m
KDH你地話唔夠班 可以用casadei etc換
有錢賺 後備料換後備料 條數又可以做靚啲
有咩問題
Unpopular opinion: KDH會好似palmer咁半季後鞭屍
哂鳩氣啦Gallagher
仲話班霸 係班霸佢晨早上季已經要賣啦
一個二線兵仲要打唔到控傳既夾硬留雙輸
迷Gallagher果班認清事實佢係一個雞肋
進攻防守組織都無樣好得 只係一個平庸球員
支持hall
其實KDH前幾年都有踢英超踢得幾好 唔算英冠仔啦
so far啲買賣好撚爽手同正路
上年係買白卡柒咗啲
好彩冇買錯
因為知班教練賤格

唔想見到Enzo 幫KDH 抬橋

本身Gallagher 筆數點都執硬

點解要浪費錢買隻後備料?
咁要睇hall 買幾錢 20-25M 會唔會舒服d.
加拉加就希望放到50M.
唔會,因為一個不被需要既球員,只要你比超過佢將來被轉售既身價,已經係on9

你買完返黎唔岩用,佢唔會賣得返20m

而且同隊入面Casadei, Santos, Lavia, Kellyman, CuHK , Enzo , Caicedo, UGO 8個中場

當Caicedo, Enzo 穩正選, Lavia 第1 sub

你後備就係想要different profile

要身高應該留UGO , 另外Cuhk 就做Palmer sub 打CAM

基本上Casadei , Santos , Kellyman 3個留1個都夠殺

買Hill無乜意思
留ugo曬氣
空有身高冇位置感都冇用
成日企定定望對面走位都唔醒水
借出去練練先
何你老母咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞