[Welcome Guiu] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Kelly仔Official
要求立即調查點解kelly值19m
Kelly : can’t wait to get started
個kellyman係咩人黎
加利仔
有心思過上年
勁野
Welcome Kelly!
希望唔係騎呢人
實俾人查ffp啦
ian街價25m-30m,kelly擺明個度做數,買貴10m填差價。

以為女子隊
玩財技
唔係球員加錢換要分開deal
聽講唱歌幾好
仲未出新波衫
條友都算樣衰
Guiu呢
Everybody move your body!!!
咁就實冇買錯
買件發育不良都19m
你個睇法總算有理有據,點解咁多人屌
依家車同李城傾緊點做數同埋李城買邊隻 細火定馬車,車同Hall 已經傾好左personal terms.
我地大家真心迷hall
我好撚憎英人

首先,唔知點解係英人就有免死金牌咁做乜都唔會比人屌。 Gallagher 依條廢物到今時今日仲生存到做埋fans favourite 我真係屌你老母。 再睇下吹到最撚大個件Declan Rice 係歐國杯連向前傳粒波都做唔到,就知班英人一個二個吹撚大左。 骨子裡都係一件死波牛。難為做有班車迷貶低Caicedo話應該買佢。

另外Mount Bellingham Rashford 依班pr 怪見到就想佢地死 。 然後班英黑人一屌親佢地就pin racism ,尤其係Saka條仆街

Ian Wright 鳩up 一句saka 打LB 都可以話擺佢上台,班阿犬連名叔都照屌

但明明saka u隊就著3號踢左閘,依家為國家捱義氣打下左閘都講到逼害佢咁。 當年史高斯連左右翼都打過去成就雙特,屌你老母叫你Saka踢閘好似拎你條命咁

基本上等唔希望車品士再有任何英人,從來凝聚球隊嘅都係對獎杯嘅渴望,而唔係靠班傻閪英人圍威喂!

個班英人刷刷卡cuhk noni 之流真係西甲德甲一街都係。依家仲加多件kellyman 同件25歲既屌你老母賀爾,真係車門不幸。

全英格蘭得3個世界級球員 1. Harry Kane 2. Reece James 3. Cole Palmer

其他全是都係吹大左既仆街

最後,Chilwell , Sterling , Gallagher plz leave us
寧願你買Archie Gray
起碼可以丁potential
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞