[IOS/AN] 全明星街球派對 2

311 回覆
3 Like 2 Dislike
唔好意思 我真係有本事贏到 而且唔止一次
上到去根本唔存在場場大家都55波依樣野 打得多就知有啲都係傻9嚟 明顯比人帶上嚟or代打上嚟
個問題根本唔係實力問題 帶打代升本身就係破壞緊其他玩家嘅遊戲體驗
你試諗下 當你嘅段位係傳奇巨星先算 撞到個本身段位係巔峰超巨千幾星嘅youtuber用人地ac玩 佢地美其名咪叫借ac嚟玩佢本身冇嘅角色 衰啲講句咪係點解唔去ng打 係都要去打rank 咪即係代打
然後果場你比人屌屠完全冇遊戲體驗 之後仲要比人話係實力問題 唔關對面代打事 大哥 有實力一早升左上去啦 就係冇實力先仲係傳奇巨星個段位 依家「被」越級對打啲唔同level嘅人 仲要比人blame the victim
其他game例如LOL Csgo Valorant都有依啲問題 果啲game嘅玩家都好反感依樣野 而且官方仲要捉好嚴 你係咪又會講返同樣說話幫果嘅代打啲人護航
定因為你係既得利益者所以先覺得冇問題
我講緊帶升係team弱啲既人打
唔係用人地ac
每日點都多一次唔掉星 都易好多
遇上麥做隊友 一場20分 6球3分
有球紅干都照入
佢突破距離超遠 mark 唔到
啱啱有個隊友用麥
痴撚線唔洗技巧
左左射三分
右右射三分
無其他野

我用司機同隊友James行行企企一球都唔洗射
你用司機又好有技巧?
我唔識用司機呀
背打,金雞,三分都係唔中
司機都有得對抗下 你pick 人個陣知對面用你pick 番力量角就得
tmac 暫時真係james 都追唔撚到(應該仲食緊新角紅利,d 人未識對應)
Pick力量角只係對抗佢背打
快速啟動同兩分都係照屈
佢明顯唔識啦
應該剩係屈招背打既司機
個環境有幾多司機只屈你兩分,佢冇左背打都廢左一半
Ad點玩好?
你揾個力量角守佢
進攻方面咪又係廢咗一半 淨係攞兩分
T mac用返tmac 預判佢開加速可以踩到(冇跑運潛)但冇加速就……
對面pick得司機 防守已經打小個
你咩排位?
巔峰,你又咩排位
鬥攞兩分
兩季都超巨
司機帶返力量都已經可以2中1 3分
剩係招大已經係on9既存在啦
覺得司機唔op 既只有玩司機既人
鑽石實力觀念都上到超巨
我冇話佢唔op 但你起碼會搵到對抗方法
同埋防守有短版 綜合成隻都叫合理
tmac 暫時覺得唔合理
T-MAC 其實好鐵, 3分 5中3 左右
暫時覺得唔合理只係見得少, 打多幾次就識守
就同當時哈登K湯一樣
我覺得無腦進攻T0都係司機, T-MAC T1左右
用司機上超巨既表示唔認同
k湯都仲跟到,tmac 係k湯加強版,冇人同你協防基本追唔到
哈登就算啦,你有技術先舞得掂
睇人玩左幾場2邊tmac開加速都追唔到對方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞