[IOS/AN] 全明星街球派對 2

311 回覆
3 Like 2 Dislike
除左最頂個班會玩兩分 係街場真係冇見過專打兩分司機
tmac 好撚準 我都唔知鐵邊度 仲要越射越準
Ad 突滿有冇so?
你個人唔太進攻 強化2就夠,有錢d 拎埋+5板
玩到上去發現你唔夠數值搶就點都係差d
之前潛能聽班台灣佬用19彈19板
一轉番25板差好遠
我唔係最頂班人 ,佢地話ad 成日要出去協防要彈跳黎槍板,但你就算彈到過去同守底c 搶都會彈搶板失敗
所以我幾時都係帶25板 都唔夠搶就搵機會大技疊多20

另一套講法係話ad 係靠扑人黎拎球權,但做唔做到就另一回事
真 我一開始用彈真係麻麻
有冇人知平時世界頻見到個個代儲50000點卷係咪昆錢
乜game 都係
之後隻Jimmy butler衝唔衝得過?
玩中鋒玩到好悶,但又唔想投資落其他角色住
嘩屌,即係冇得唔抽t Mac
同司機一樣進攻毒瘤
等下隻中鋒
有冇人一齊排
我鉛筆
同路人排好辛苦
呢度d 人仲話司機屈d
名🥹
桿你良繼拜
出埋jb Nba仲有咩現役球員可以放橙卡
舊代明星詹杜庫哈登艾榮出哂
新代東77 書人都係紫卡 冇理由ant/班馬會橙掛
出左司機/tmac.. 覺得遊戲去左另一階段
就係玩退役球員 一個勁過一個 可能出到mj就係遊戲執粒日子
出多幾隻司機tmac呢類進攻拉滿咪仲好過之前比賽下下都防守大戰,未出呢2隻個時2號位次次唔係foj就係啞佬,出左tmac,curry 9lmb rondo都升番,多d唔同組合咪仲好睇
師兄你係咪講緊笑?
依家pick人 一定係tmac +ad +德佬/james
你玩徵召mode pick 左tmac 對面就係ad 然後保羅/james pick 左tmac 個隊就卡培拉爽係度嬴

我真係未見過咩9lmb 有人用 你試下用黎出去夾tmac?

三排可能見到curry 既
其實官方要執下個生態
咁樣出法搞到其他角無生存空間
睇下邊個錢多追新角就唔洗睇技術
當抽左哈登 歐文個班韭菜咁割,呢兩隻玩得屈要練,有成本,tmac真係一鍵
依家連塔圖姆呢d萬能角都唔太落到場
自己個隊冇tmac 就等輸
可以一齊玩
想搵固定兩個師兄打RK 我主玩一號位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞