[IOS/AN] 全明星街球派對 2

311 回覆
3 Like 2 Dislike
on9 3分頂可以直衝落底線咁滯 點跟
依家笑緊佢可以二次運球
5中3都鐵?
佢呢個空位製造率黎講係好撚勁
你10中10都好 出唔到空位都無用
司機都係數值同命中率唔高
不過佢空位出手太簡單 先咁勁
Curry係高命中率啊
邊個可以玩到輕鬆跑出空位?
多排係T0 隊友睇你走位會拉空間俾你
單排T1 突得太遠好多時隊友唔識幫你搵開就俾人協防 唔同司機可以係一個細空間1ON1咁方便
啱啱入坑
想問吓係咪有tg group?
上到黃金玩單排已經好吃力
https://t.me/+hnvoTOX1hxgzYjc1
唔記得係邊搵出黎
點會唔高 先唔講佢頂投都成日入 空位出手3中2係基本
三分頂投成日入?
中投頂投成日入就有
頂中投成日入又唔計 自己著數左又唔計 全世界都話司機過強架啦
乜鳩其實無講司機唔係過強 我自己上季都係用司機
我一開始有講司機空位製造率係超高
其他大部分球員都係製造空位嘅難度好高
今季tmac同司機一樣都係空位製造率高嘅球員
咁都有得鬧交
司機同Tmac一樣係進攻強 咪大家鬥攻
但相對用司機同Tmac打mismatch一樣無得守
攻強守弱我覺得合理呀
唔明有乜好吵我
我自己都係司機用家
宜家係tmac同司機對比其他進攻角色嘅製造空位難易度
空位難易位係問題 所以台服一出夏登就已經跟陸服一樣改低哂夏登空位命中率 tmac一樣易空位但3分都好鐵 但司機明顯又易空又準 頂投又勁
哈登呢d垃圾就算啦(滿突已洗)
同leonard一齊出 蜜月期都無
學習成本太高
識守嘅lbj tatum leonard玩到佢自閉都似
司機無buff嘅話 體感係3/5命中率
有時見到對面揀司機嘅話直接curry+tmac雙後衛玩殘司機
同埋司機tmac都有個共同點
都係單守大機會守唔到 要揾協防黎守
就算揾ad同外線守司機
司機都可以頂球波出去 俾內線去搶
Tmac都係咁 仲有分波技 一夾就可以分俾兩個隊友
Tmac都叫唔準我打開果啲3分真係3中2 連3入都見過
司機2分的確好準 但用中投套先會1場至少一個頂投 但3分準唔認同 唔用3分套無可能3中2 仲有就係守司機3分易過2分好多 力量大過佢 貼住黎守一定踩到 但相對地你要力量大頂走人 3分一定唔會高
一定唔會用中投套無buff around 5中2或3
Tmac都叫唔準我打開果啲3分真係3中2 連3入都見過
司機2分的確好準 但用中投套先會1場至少一個頂投 但3分準唔認同 唔用3分套無可能3中2 仲有就係守司機3分易過2分好多 力量大過佢 貼住黎守一定踩到 但相對地你要力量大頂走人 3分一定唔會高
一定唔會用中投套
用開呢套 無buff around 5中2或3 除咗lbj字母輕鬆頂
我玩中投套上超巨喎
不過人人玩法唔同 玩得順手就得
司機上超巨有幾難
宜家係咪要po段位先討論得?

我隻司機抽返黎一開始已經係超巨場打緊嘅數據
巴打 你都幾易俾人辣著
我都已經話人人玩法唔同 唔跟你果套就派膠?
算啦 我明點解會嘈到交 你當我怪人玩法啦
我po完先見到你戴頭盔

你無啦啦自己一句噠埋黎你係司機上超巨
我話玩中投套 你就派膠 仲話一定唔會 個個人都玩3分套咩
我只係話玩中投套上到超巨 無唔認同你玩3分套
學你話齋 上超巨有幾難 我都係分享自己觀點
Btw你當我串先啦 係我唔好 唔好再拗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞