[IOS/AN] 全明星街球派對 2

311 回覆
3 Like 2 Dislike
今次大更新完玩一陣部機就勁熱,你地有無咁?
我都係 熱得濟直頭lag埋
課金課而家118 每日送一百石好似幾抵玩
有心玩必買的
搵代購先105蚊 當買隻game

順帶一提
全力谷巨星卡嘅話
就算三卡黨(高級通行 月卡 永久卡)
只要肯玩,一個acc喺已經突滿咗其中一隻紫卡情況下
最快可以3個月突滿一隻巨星卡
即使要計埋第一張滿突紫卡拎碎都最盡可以4個月就有(Zion)

甚至乎我覺得唔使4個月 我而家玩咗79日唔係定向Zion 隻Harden都已經強5了(另外有隻0突kawhi)
只有課三卡 同埋新出嘅手冊
同埋係玩咗20日先買三卡的 呢度已經唔知少咗幾多鑽

所以真係唔使重課都有滿突玩
如果啲人咁都叫呢隻做重課game嘅話建議唔好入apps台了
課少少叫有得玩吓,算係算係咁
有得比你洗天賦一次
同埋潛能唔洗用鑽
已經係差好遠
隔離果兩隻係升潛都升死人
咁係你好彩姐
我同你日數差唔多隻課金角先3突
Kawaii 勁到傻,佢突破加灌籃屈晒機
on9
點樣好彩?
我Harden 全部都係7x 先抽中 啲小保底全部重覆藍卡冇重覆紫卡得300碎
平日定向全部4x 50保底先中嚟儲碎
完全牽涉唔到任何運氣成分
一係你打唔足 一係你唔識存資源
我上面講嘅4個月 同埋我自己呢個case正正就係唔靠運氣情況下達成

下下都差唔多保底中 咁都好彩 難聽過粗口
想問強化碎片點拎
儲夠12000可以揀角色買一塊黎強一級個啲
突滿咗其中一隻紫卡,再抽佢,會變3000碎
一隻可愛
搞到打pg 位食撚曬屎
無課上季all in 曬所有資源落 Murray
今季場場都只可以狂禁傳波制
難玩到癲 完全唔俾key 波 控節奏
要練下其他角玩
新手建議抽胖虎,因為比其他紫送多一隻
呢到有無TG 想搵人打球館賽
5vs5 d77招傳波技 打反擊屈機
估唔到要打全場先顯得佢重要
我唔記得我有抽時裝sor
想問打到後面20幾lv要點樣儲石? 前面新手打幾鋪就送好多石同素材而家打勁多鋪都冇乜點送嘢,活動又做得7788

係咪一定要打排位?定係狂打11分/經典都可以?
PG 點玩? 覺得佢好難得分 防守同招大就好好用
個個都咁好彩 隻驚點賺錢
佢招大一定要夾以防帶攻滿左先用得? 普通開大唔撚中
岩岩開始玩,0 課用咩好
佢pg好似係講緊位置 唔係pg13
係咪愈多滿突紫卡角愈好 叫多幾飛變碎片
羅羅
最近終於儲到12000碎
可以一突夏登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞