香港機場7.2起改用智能安檢 行李毋須取出電腦充電寶

257 回覆
472 Like 61 Dislike
充你老母電寶
開你老母包
垃圾支那妓者
移動式充電器就移動式充電器,尿咩袋?
好撚惦水呀香港機場

咦大興機場唔夠fight 了
雖然記者中文好撚差, 但都唔係寫尿袋上文章到呀嘛
應該好快變磚頭
日本得JAL羽田有
一早係講緊911以前?
hnd一早唔洗
吓 我見有個台妹買左茅台
海關見到 真係叫佢一係飲 一係掉喎
韓國台灣都要除鞋除皮帶
啱啱去完倫敦/法國/義大利/西班牙/芬蘭/愛沙尼亞/立陶宛/上海都要
呢啲真係多餘
你可以咁講
仲係冷戰狀態
所以要比較嚴
日本著BOOT都要除
邊個機場唔洗?我好似無見過
唔係check唔到
係見到係水先由佢
個系統會唔會又壞
In June 2023, Helsinki Airport became one of the first to allow passengers to bring up to two litres of liquid in hand luggage, with London City Airport following suit on April 4, 2024. Munich is set to become the first airport in Germany to get rid of the rule, expected at some point in 2025, while Madrid-Barajas and Barcelona El-Prat in Spain are expected to follow on soon.

睇過,有幾多呀
唔明你又知係講緊尿袋
成個po唔講仲以為睇緊fb啲垃圾comment,個個為屌而屌,又屌人改得慢,好嘅野又屌
咁係咁啱走漏眼,唔代表之後冇人check
你呢段字唔係講緊可以帶2L液體?
如果講ct scan 的確好多外國機場一早已經用緊
一早要升級啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞