Collar失敗係咪因為無「戀禁」?

354 回覆
117 Like 571 Dislike
winka真係臭西嚟
SP都有啦
Marf呢啲鐘意做第三者既女人不了,同christy一樣
所有演唱會都爆到仆街
真係好小眾
女都生咗
點禁戀?
公道D講
collar出道果陣糸carry到high-end fashion既

唔係跟開佢地既覺得佢地有時D野處理得唔夠大方
好似nathan單野咁,直接認/唔認咪得,答D模糊不清既答案咁好趕客,施施縮縮咁,咩年代呀
主要winka條臭閪太搶口
梅艷芳一樣唔靚 但一樣紅
紅唔紅 睇實力
靚都係實力既一種
靚但冇料=有實力
唔靚但有料=有實力
唔靚但冇料 咪唔紅囉
石巴原來都有跟開
Wing
抄歌,佢ig story 回應咋,唔係公司聲明
So ching 退團,推晒班女出黎見記者

IDC 以係話比班女咁揀呢首趕客歌,外間反應最差
連幫個團絕地反cup 的意志都冇,呢個經理人都幾易做
歌唔得,樣嘅話成隊得一個Ivy so叫好少少day本身都ok,有台型樣唔差,但俾Nathan上完之後相信10個有9個見到day都會諗起Nathan條撚樣,其實同邊個拍拖冇問題,但既然佢要選擇呢啲mk垃圾,咁只可以說明佢都只係一隻mk老泥妹,即刻冇哂吸引力,當然有班beta到今日都係會奶day咁呢啲冇解。之後Winka呢啲低學歷低文化mk妹拖低哂個形象,380又拖高哂個平均年齡。正常人都唔會嘥心機去追佢地掛
不過講真,viu D經理人操作都係怪
淨係識推班藝人出黎賺錢,真係當佢地肉盾定奴隸咁款
明明係終極黑仔女團但比人講到天時地利資源乜都有但就紅唔到
業餘、不認真,和像馬戲團。

+ 長相問題
補充多句 成團最出色嗰個係soching 但已經走撚左呢隊野真係好撚頹
退團記者會係連Fans谷都屌到Wing反枱
ivy已經拍緊拖 只係未公開

春晚

條仔比公司搞癱
豬頭

點紅
你諗下老細係邊個就明佢地賺錢大過天
年紀咁大點禁 幾年唔比拍拖唔驚冇人要咩
連競爭女團都踩到澳門,C團知名度出唔到香港,點算?
Gao唔差喎 化哂妝屌打8成女啦係街度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞