Collar失敗係咪因為無「戀禁」?

354 回覆
117 Like 571 Dislike
哨牙珍真係好撚樣衰
因為佢地背後仲係好條件過所有其他女團囉
點會同年代無關
以前係興呢種概念
尤其女團
鄭秀文影響細啫
鏡安法依家真係唔算好可怕
多左人出黎做街訪係直接笑鳩鏡狗,避都唔駛避
下 拍拖 顛
完全唔知佢有拍拖
公道講句
係Viu藝人臭名遠播先會比起其他藝人特別多人討論佢地啲花邊野

無計,呢幾年搞到咁多單柒野出黎畀人反/笑
連登咁小眾都可以畀一個網民搞得死一隊李氏集團旗下既女團
咁咪即係證明狗領本身有幾不受大眾歡迎囉
2023年初,已經喺社交網站發表,只係較少人理會。
個經理人咁垃圾 加埋個台又是撚但但 都唔會差好遠
唔好淨係用討論區人氣度思維去諗
偶像團體成員資訊與討論,主要分散於 IG、Threads、TG各類群組入面;
討論區反而變咗 "轉載上述網站嘅二手料"。
樓主個標題係偽命題
邊個話collar失敗?
狗領一出道想行韓系girl crush但完全冇條件玩得掂
之後想轉少女風又係因為成員問題轉唔到
根本一開始組團揀成員呢part已經衰左,冇得返轉頭

Viu見鏡狗紅到就以為搞女團都可以一樣玩法
一隊女團大雜燴,想吸咩fans都未搞清楚,仲點會做得起

香港無論男定女都睇慣日韓女團,真係冇必要屈就自己睇呢啲香港kam團
又唔係有咩本土特色
COLLAR 並非知名度完全失敗,反而喺某類階層或行業 (例如中產或以上階層,潮流、精品、餐飲等行業) 推廣得頗為成功。
斷估你唔會FF
猿人 -
賓妹 -
豬頭 -
象腿 -
巨嘴無波西 -
已停經者 -
樣衰隊長 -
我有冇估錯到?

猿人 - Winka
賓妹 - Marf
豬頭 - Day
象腿 - Candy
巨嘴無波西 - Ivy So
已停經者 - Sumling
樣衰隊長 - Gao
所以鳩蛇根本冇咁既影響力可以影響到一隊女團風評
因為佢都係抄人料多
唔使阿嬸妹豬咁極端嘅,30零歲有工作有錢課金都爭好遠
BlackPink咁著Chanel Dior Celine YSL,大把中女跟住買
Jeffrey 係拍拖綜藝節目同佢女朋友一齊上鏡出身
賓妹Marf輸俾Nancy Kwai,其實都算幾失敗下
連登標準黎講, 係架
marf賓妹都有星咪
day尼泊爾/印傭樣

晚安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞