Collar失敗係咪因為無「戀禁」?

354 回覆
117 Like 571 Dislike
泰國都東南亞嘅,black pink 都有件
傅穎 都叫北上有功開,你覺得佢地做到?
LT嗰班唔係呀
鯰魚都唔樣衰
有你諗過LT成團個價仲平過Ivy day Marf是旦一個
咁霉係因為演唱會跌芒+DayNathan戀
仲有Winka pre拍拖言論,Candy水腫...

成隊係得IvySo一個突出
其實兩邊個fanbase重疊度好高

其實菲律賓都係鐘意白皮膚
Dara 以前菲律賓好紅
今代出道的菲律賓Kpop idol, chanty 都係白
其實兩班都係
只係上面有人吹到狗領唔係target男人
之前仲見過狗領粉串人毒撚睇K-pop
成班都笑撚死
仲有HYBE國際女團條賓妹都算白淨
係香港先咁kam,華人女團都要搵啲賓妹入去

一來形象風評太差,太多失德藝人係入面
二來音樂完全吸引唔到人,你望下最有"星味"同實力果件賓妹Marf,聽既街客好少,投票連Nancy Kwai都輸,女人都唔想睇佢啦

成隊四不像又多kam人,根本唔會紅得起
價平有咩唔好
站係LT既立場,本身資源少就要極力爭取曝光度
好似成隊狗領扮哂high class藝人,叫價咁高但又唔夠紅同臭朵,形象相比起主要競爭對手又老餅
廣告少都好應該

鏡狗當年爆紅上位咪又係咩廣告都接左先
其實應該唔得
鏡狗都唔得,佢地點會得
直程醜樣喎
成班烏合之眾
尸兄同章魚嘴個時同肥仔開餐廳
佢兩要收過萬先出一晚,無撚病呀?自己生意咁撚樣
古天樂自己落場拍戲都無聽過要公司開返幾多錢俾自己
其實菲律賓啲靚女都白滑….
係黎香港做野個班先黑樣衰,所以先以為佢地啲女都係咁
價平有啲競爭力既
當領叫50萬 公司咬一大忽
LT平3/1 35萬 公司咬少啲
落到袋應該差唔多
所以咪辛苦得嚟無錢入袋
佢地有機會就賺左知名度先啦
賺到幾多都係後話
又唔係好似狗領有鏡狗尸兄帶住,又有李氏背後提供全港最豐富資源
想要曝光度,話都冇咁易
鏡狗除左識呃飯食,根本對香港演藝冇實質性貢獻

歌唔hit,推唔起廣東歌
劇冇收視,電影低票房,推唔起港產影視
冇海外市場,香港流行文化一日比一日小眾
後生仔女fans極少,以致本地人氣都普及唔到去大眾層面
仲要搞到香港畀出面既人笑,更加少人會關注港娛

成班垃圾倒米趕客就叻
屌隻肥姜喺度話隻inside out 2隻新角色似佢
其實佢唔講野無人當佢死架,佢唔係覺得咁樣令人覺得佢好撚大方得體呀?好撚中二病呀,你咩都唔好講,專心減肥啦,應該做嘅野唔做,做埋啲小動作逃避個重點(肥),到底佢有幾小學雞呀
佢啲行為好撚小學雞,明明好介意畀人話肥但又要扮到好大方
香港依家出埋呢啲垃圾做頂流真係慘
一係佢擺明話我係咁撚肥,肥人唔可以做藝人架?
得,咁點解佢出道個陣要減肥啫?ok你可以話做人唔可以變架?咁點解佢大熱天時都著咁撚多杉?根本佢就唔想俾人見到佢肥,又唔見欣宜咁?最撚介意肥個個就係佢自己本人,咁撚介意又唔柒去減,只識做埋啲小動作,依啲小學雞都捧,娛樂圈巨嬰無撚有錯
根本兩邊都係D弱智死毒撚FANS
本是同根生 相煎何太急
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞