Collar失敗係咪因為無「戀禁」?

353 回覆
115 Like 569 Dislike
如果係DSE嘅話, 已經攞5**
行過都冇人理
屌你老母執笠群組
狗領事實就唔係幾吸到女粉
連登班粉成日笑LT多毒撚fans
佢地其實都係差唔多
陳蕾都俾人屌到仆街,佢認左真係大閪獲
佢地啲缺點係明顯到第一眼已經望得出
所以正常係唔會有人J呢堆妖獸囉
如果要硬食一件, 我最多都係搵IVYSO奶袋底
candy係方面象腿閪性格
香港女團但去東南亞發展都完全冇違和感
矮,黑,口大面大

有一個仲要溝埋南亞血統
marf輸埋俾sica
國際化(東南亞
咁件白卡妹都叫有Viu捧
輸都叫有啲理由
但輸俾Nancy Kwai真係冇乜人會諗到
冷處理永遠都係萬能
Candy好撚正
COLLAR 鐵路,服務乘客!

只可以話生不逢時
鏡狗紅得起都係因為社運疫情
而狗領就係食住佢地尸兄團爆紅個勢出道,都拎到一定人氣知名度

只不過兩隊野做極都只會係小眾喜好
永遠去唔到Twins個level
最尾嗰張真係成個大嬸咁
絕對正確 根本女團都大把女粉 女粉課金比男粉隨時更多更爽手

collar 呢隊閪嘢嘅 target audience 都唔知係乜 都係執柒咗去啦
再諗起2000代初中期組合 Cookies,由9位變4位,再到各成員單獨發展。
7條女一個好身材嘅都冇,仲要唔係特別靚,跳唱又唔係好,唔成功係正常
邊有得咁講
如果開頭爆紅 之後冇運所以dup咪即係吸引唔到人 仲要流失埋舊fans
如果夠吸引嘅話 冇運/慘都好 fans會更加賣力追
例如kpop izone咁 出道之後因為造馬停咗陣工
出返嚟 fans仲忠心咗 又賣力咗 又咪係仲紅過一開頭
唔易肥唔代表唔會肥 呢隻閪嘢都係返去讀書算啦
你食屎啦
Jisoo jennle叫樣衰咩
Lisa rose我就唔駁你
仲未計香港市場根本冇競爭可言
班fans夠多夠死忠既話,出返黎好易紅過一出道

不如話錯過左通關之前上位既時機好過
唔止佢地,佢地尸兄團鏡狗通關之後咪又係收緊皮
無料就係咁
其他3件餅女唔敢講,但狗領是旦一個單飛都唔會紅到Stephy既水平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞