[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
于楊:我執緊行李,等我
有咩問題 大廚poster大頭出埋連後備都冇
人地渣正宗紅皮中國護照
有人話咩要水魚填氹,所以搞到冇贊助商黎深水埗,咩得罪人真係幾低智商幾無恥!

本身來季踢超深水埗已經有幾百萬$,趕走商業贊助商唔夠現金流唔玩,而人哋唔應承係咩新聞大家心知肚明,為左掩釋球圈醜聞劣行不斷人格謀殺,我地成班人好辛苦完成兩個球季,知唔知幕後做左幾多功夫,我都忍得耐老屈都攞證據出嚟,唔該🙏

政府尾期105萬仲有啲活動收入都未俾返體育會,五月份糧同獎金都已經出哂俾球員,淨低既糧活動工數支出,全部有哂日期返數,克盡已任。

大家盡心盡力做好幫教練球員搵贊助,做到最後一分鐘,正如兩年前當年甲組升班功臣深水埗盡力俾機會,之前一直鬧我地充數! 現在入左足總盃決賽3600人入場,踢得好退出又鬧,有人肯俾250-300萬下季我立即唔撈俾你搞,冇丫嘛!

結果現在唔搞我咪又係幫深水埗球員左問右問,幫你地落班到最後,做足本分問心無愧,假既老屈既一直唔想回應,但有啲人連要飲水思源都唔識真係心寒到極點🤬

我多謝大家有人想返黎跟深水埗落去踢,但真係等我諗下點樣令我有動力繼續做再通知大家🙌🙌🙌
無得出又去賽前記招
https://www.youtube.com/watch?v=bR4oNLZFQpw
演算法令我睇到呢條七年前嘅片 之後睇下comment
現實係WW
鬧充數果d多數完全無關心港超
係亞援
lm
為左掩釋球圈醜聞劣行不斷人格謀殺

井多少少?
我都想知謀殺左咩
決賽前呢度都成日有人笑深水埗充數球隊充數球員
應該係現有贊助商因為真波退出
但出面好多風吹高基態度差搞到現有贊助商退出

到時攞返本特區咪計本地
定佢冇放棄過
成件事都完咗,咪當攞返個美好回憶。
再左屌右屌有乜謂,一人少句
有花生
U23背後有足總
支援廢極有譜
20m人仔齋比猶戴就唔係好信,但如果要幫佢鋪橋搭路搞深圳戶籍果d, 加加埋埋洗20m嘅話又未必唔可信
U23有物理治療睇,都叫贏左好多球會
還我飛碟
深水埗
求下你唔好走啦
係有進步既
但進步夠唔夠就唔講啦
其實一直都好想知啲軍醫係義工定咩 真係請個醫生返黎應該仲貴過外援人工
屌臭咗哥基 也是救不了隊波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞