[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
https://www.instagram.com/p/C8o0X-CyzW7/

踢得好可唔可以加盟
啟德新場揭幕戰:九龍城對港會
球迷組織就叫妙音龍子
妙波龍子好啲喎
三循環24場+爭標3場+兩隻盃 = 29+場, 可以取消精液盃
總算有班落吧,可喜可賀
蛟龍vs龍獅
睇埋嚟緊icac點做咪知囉
包唔包練埋傳中?
黎明首註
We are Kowloon! 城城 城城城
Let’s Go龍城 Let’s Go!
已經急不及待好想睇新一季港超啊!!!
妹波龍子
龍城足球,威震全球!
白種蛇泰國人?
城寨原居民
法國佳既把握力可能已經係成隊鵬友最好
九龍城可唔可以用啟德個副場
https://www.instagram.com/p/C8o0X-CyzW7/
【人人有波踢!】

話明足球學院,不論男女老幼都可以過嚟學踢波!除咗一向都有嘅青年軍,而家我地更加設立成人足球訓練班,所有訓練都會由超聯教練團成員主理,個別課堂更加會有一隊球員擔任嘉賓。無論係剛剛踏上足球路或者縱橫街場多年,只要年滿十八歲,我地都歡迎你地加入。現時只需港幣一千五百元正,即可接受八堂正規同有系統嘅足球訓練,成功報名仲送埋波衫添!

同會員優惠一樣,足球訓練班都係名額有限㗎,唔想錯過就快啲㩒下面條link報名喇~
https://www.taipofootballclub.com/products/成人足球訓練班

*參加者需因應自身身體狀況決定是否參與訓練
* 大埔足球會不會為參與者購買任何保險, 參加者如需要可自行購買
* 參加者須自行承擔任何意外風險

_
Follow Our IG: @tpfc|@taipofootballacademy
_
#大埔足球會 |#TPFC|#playforcommunity
#大埔足球會足球學院|#taipofootballacademy
Who need 深水埗 If we have 九龍城
下季唯一支持九龍城衝擊冠軍!
都係錢嘅問題
應該唔會平,而家開季時都未用得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞