[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
其實香港街場節奏好撚快 兩三球就扯到個波去禁區邊
https://lih.kg/3342347

香港街場係咪應該裝var
https://lih.kg/3725462
英乙咋wo
英甲都無得出
同埋為左叫佢返中國歸化
一筆比20m wo
貴撚過佢份約
我真係唔係好信
咁講 連英乙都踢唔到既胡查里同Sean都響香港做球王
佢明顯係突出既
可惜做人無關公 太閪
搵到個純血中國人18歲踢到英乙好難唔J 到虛脫啦
當年佢marketing 個勢又咁勁

同埋唔係一直都係傳有出錢俾佢歸化?
20m 人仔呢個數我都覺唔係幾可信嘅
但肯定都唔會少錢啦

同埋深圳好難冇爭佢人工
中國啲員工係好鍾意幫老闆講好說話 家臣咁
香港就好j
如果中國自認要爭入到世界盃
英乙仔根本無咩好j
係j都j保寧呢d英超青訓啦
英乙其實好撚廢
當初希汀克真係過左中國一棟
岩岩上貝利一隊果陣出過十場八場
但值唔值2000萬?
落實9隊
港隊波衫大水幾時有?
同問 想大手入貨送比fd
齊頭十隊得唔得
話時話,如果猶戴要踢返港超
係咪計外援
佢而家應該揸特區護照?
貪錢咪認,冇人唔俾你貪
🎙陳晉一是否會在明天比賽中出場?
斯盧茨基:這個問題現在回答有些困難,因為我們對於明天的比賽進行了一些特殊部署,但是比賽的進程是無法預計的,具體要結合比賽的過程,球隊目前在攻防兩端都有著較為充足的人員儲備。陳晉一來到球隊後盡了自己最大的努力來積極適應球隊的技戰術打法,我們也對他進行了針對性的輔導。
陳晉一:來到申花有一周的時間了,我還在逐步適應球隊的風格踢法。我對我自己很有信心,希望能夠盡快爭取到出場的機會,當然最重要的還是球隊可以贏下比賽。

唔係英乙仔咁簡單,係18歲踢英甲仲要有得出,好多英超U23青年軍都做唔到,同你求其英甲英乙一個廿幾三十歲路人比係完全唔同概念

站喺球探角度係會覺得佢係有潛力,Dele Alli19歲都仲係踢緊英甲,一季發揮得好跳級上英超英冠都唔係冇機會,不過佢最後自己自甘墮落冇都計
咁快搵人去記者會咁好笑
聽落似一仔跟唔到人哋練波啲強度
慢慢啦
Long D要啲時間適應 冇咩心機踢波
唔出但要佢去記者會?
新加盟出席記者會合理啦 溫室小花咩
有好多原因
一黎好多時球會係佢18-20
其實唔急借
會打返一兩年u23聯賽磨下佢
之後去借比d 次級聯賽好過
Ali 19踢英甲係因為佢真係果間野青訓
都係果句香港睇好有潛力
如果中國覺得咁樣已經比同一年嘅青訓勁
咁係中國足球嘅可悲
事實就係唔入流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞