機場電腦故障 行李區指示不清 抵港客鼓譟 「個個戇居居咁企」

157 回覆
56 Like 4 Dislike
唔做唔錯
公公要跟從主子指令
唔好問啦
個樣谷住谷住想喊咁了
機場管理局日前發表22/23年度年報,行政總裁林天福總薪酬高達1,113萬元,不但再創該職位薪酬新高,更冠絕公營部門
機管局內部做野。好多時你急佢唔急。設備壞左,如果係假期,佢哋可以等長假期後,contractor 返工才去復修。今時今日香港機場 🙈
主子玩緊o靚模
公公們唔可以有自己意志的
手寫錯
咪話主子命令
但自己壇自行動
有乜事
用晒你班公公數
機場管理局日前發表22/23年度年報,行政總裁林天福總薪酬高達1,113萬元,不但再創該職位薪酬新高,更冠絕公營部門

手寫落白板都可以錯,人哋睇唔到都可以賴你
仲有咁大間國際機場寫白板就backup plan? AA班人日日返工做緊乜
check in 咗咪有boarding pass囉,boarding pass 無寫?6咁早入咗禁區唔會買四圍問?
香港政府弱智,估唔到嚟香港嘅人都係弱智
變通力:0

但9秒9就搵到人投訴
咪人手update囉唔係仲可以點
你寫白板都係人手update嘅啫
唔係唔肯變通,變完無人肯揹鍋姐
而家搞咗成日先搞返掂個Server呢隻鍋真係唔方唔國際大都會向全球宣傳HKnoIT
機管局乜都外判。乜都唔關自己事。香港人等下喇🤗
過左咁耐 查到咩原因未? 壞咁耐一句電腦故障就可以包晒?
冇,一啲問題都冇,一陣放工都打算去叫大陸自由行雞
而家係你啲嘢壞
仲要我變通
唔投訴你都偷笑
有啲航空公司自己app有QR boarding pass有寫 不過唔知背後會唔會連機管局定係佢哋人手自己入
澳門人黎
有咩事個個都大嗌你一句我一句
根本做咩都冇人聽冇人理
冇人有心等一等忍一忍
試過太早check in
boarding pass真係未show到咩閘口
但係果個澳門人事實上真係弱智
人手update你show個spreadsheet出嚟咪得囉 洗鬼script咩

尋日咪咁囉不過唔識自己update
有乜撚好報呀
你老母,你英國機場停電呀
除非係搞到上唔到機,否則所有野都係小事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞