【AP24】阿仙奴24-25季前轉會討論區MMMCCXXI

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
叫saka學兒子咁同kane打熱狗果套2人足球一定無而家咁廢
Kane同saka都識打2人足球 嗰球反擊睇到佢地個腦已經自動波 但個戰術根本唔會制造到打兩人足球嘅空位 無入球嗰時就U型足球 入左波就比人射龜 根本無有效嘅走位應對喺後場攞番球權嗰一刻點樣反擊 見好多次saka危險地帶攞到波只可以直接大腳比人再攻過
不過分組賽試陣賭輸都唔驚既 16強都咁踢all in對家算
就算出晒watkins gordon 跑都冇用
英撚保守到暈
下下縮後
TAA 縮到自己禁區前面
唔係踢開中路
背身拎波唔慣, 控波易比人press 甩
唔控回傳比pickford 就下下大腳清
攻條毛
條友又去玩針
條能樣仲癲過呢到d手畜
紋埋阿仙奴個章係搏頭
可能忠心過達狗!
老婆狗紋落龜頭添啦
古柏番黎
"We don't have a natural replacement for Thomas Partey."
佢老豆都阿狗
呢啲通常去熱刺
同埋真係有傳
經過今次TAA
應該唔會再有人叫真高踢中場掛
明奈心諗 早知代表加納跟老派學野算
其實照抄我地踢法咪得
TAA踢內收閘,又有飯同saka
前面仲有個勁D嘅Kane
Guehi勁到仆街應該一隊,stone吹大晒,仲有查比亞右腳踢左完全冇用,仲話99個教練都咁揀
閘狗個教練團真心呃飯食
Saka同白哥呢條右路練左咁耐係要屌走白哥
班黑記日日影白哥放假都救唔返閘狗架喇
脆皮踢逆足閘咁無攻擊力既踢法都諗到出黎
中場最勁嗰個奧隊同老派複製唔到
講進攻
派6>>飯6
比寧咸左8=飯左8
奧隊右8>>>>>>>>TAA右8
得三個又好難話照抄我廠既
不過成隊咁多鏝阿人
英超又多球隊踢控傳
踢控傳根本易夾過而家鳩縮足球
佢最撚勁係啲出波
逆足直接廢咗佢
算唔算證明左一個6號位龍骨影響到全隊 鏝有rodri 廠有強哥
係 一向最重要都係中堅 6號 中鋒位 一條龍骨可以大大提高上限
右8應該搵Foden or Palmer
Taa inverted rb
呢件衫嘅世梅。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞