【AP24】阿仙奴24-25季前轉會討論區MMMCCXXI

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
英撚 左8用比寧含 飯6有冇機
冷靜啲先,英格蘭今場冇隊形,三戰頭做唔到嘢,成日交錯波,比寧咸冇得發揮係事實,但係你有冇諗過今場丹麥亦都係水準之上,密集簡單直接,格食格完全針對哂所有缺點。不過我覺得修夫基嘅三戰頭調動已經令我有驚喜,橫掂都入硬16,睇埋最後嗰場分組賽先,唔好X得咁勁住。我淨係希望唔好咁快對德國!
呢個好似仲要雙鎗
季尾巴丁又練緊右翼位
簽呢個可以同時比球隊有左翼位競爭+右翼後備
快撚啲對德國輸撚咗去算
睇呢隊英撚好晒時間
薩卡表現點
收皮啦屌你老鼠
Militao 呢隻狗整傷巴丁
達狗蛇去教英格蘭搞唔搞得掂
暗星痴線
而家勁快出片
文傑老師無工開係咁
J大山j到虛脫?
你杞on9
擺岩岩啲人決賽真係無難度

係要學堆哥狗啲閘變中場亂黎
體野吹奏個個hjulmand 睇完琴日場波想跟隊
買佢?
On9 Southgate … 100個教練中有99個都會咁揀…

1st team:
Pickford
Walker Stones Braithwaite Tripper
Rice (6) Bellingham (8)
Saka Foden Gordon
Kane

2nd team:
Ramsdale
TAA White Guehi Mitchel
Mainoo (6) Gallagher (8)
Palmer Wharton Grealish
Watkins

23-26人: D.Hen + Eze + (Toney, Maddison 2揀1) + (Dunk, Gomez 2揀1)
直接放taa係中場真係... 中場既跑動距離同cover好重要 佢偏偏無
只係放長傳勁但無人跑 kane saka foden都係拎波在腳多過向前走空位
同d人叫真高打左8一樣 就算有技術都唔可能一下就變到
高普都唔敢咁擺TAA啦南閘都唔知話佢夠膽好定傻
擺TAA放長傳又擺跑狗翼 唔知想點
有一球反擊 kane喺中圈附近攞波 一腳就傳到比saka射門 咁打番好似熱狗上兩季啲波都夠殺啦 要打傳控 波又傳唔到 場又控唔住 都唔知打緊咩野 但咁樣就睇到guehi防守能力好強 都識傳波
見俾件8號佢都知出事
今季佢係利都係打內收右閘 係有時落後先推佢上中場
諗唔明南閘點解咁有自信俾佢踢中場
閪祖文又係黑店好煩
saka無想像中咁上腳 佢好多時攞波扭係諗點樣傳波 打阿嘅時候一有機會就彈比奧隊造波 國家隊無人造波 局住自己扭然後傳中
你on9 d
明明好鐘意又唔認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞