【AP24】阿仙奴24-25季前轉會討論區MMMCCXXI

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
咁都廢?咁doku個啲叫咩
好彩saka心態好之後射十二碼都冇事
呢場又好過上一場 意大利右閘係咪雪糕筒嚟
AON 入面細高好似仲有去關心下佢
南閘將守尾門依樣野交俾個18 9歲嘅𡃁仔去做真心有能並
第1罪人一定係修夫基
d 人錯晒位又唔夾
戰術保守領先1球上半場即縮
Kane: We weren't sure when to press
見英撚press 笑左
人地5人防線+埋個龍
仲要雙dm
英撚得前面4個press
kane saka press 果陣見到demark 有人空晒冇人迫
望住後面D隊友係後面勁遠冇上黎press 好無奈
Lm
18WC 人腳一般入四強
21EURO 人腳好DD 入決賽
22WC 雖然八強出局但場面唔差輸亞軍

三屆大賽叫做收貨

今年有皇拜鏝阿利車獌粒巨星任佢用
場面咁撚差真係講唔過去
唔係傳統嚟咩
粒粒皆星咪踢得柒
之前用phillips個啲反而平衡啲
taa當自己派路放長傳
本身做中場嘅控場都唔得
睇左15分鐘就熄機 悶到傻
睇斯洛伐克擺明車馬仲好睇
成隊球星扮到好似好有踢法咁
啲波都唔夠膽配合 一係踢自己
利申 本身唔中意英格蘭 純粹想睇下saka rice
Welcome nico
有d似黑人版巴丁
留名屌edu女兒
比你含起碼有跑
保雲落嚟賣笑
上半場睇睇吓瞓著咗, 7x分鐘醒咗見前場換咗好多人, 直到完場只係見不停咁後場斬個波上去, 真係唔識呢啲係乜調動同戰術
其實出番22 WC個陣咪得囉,個陣隊波又有form又有control

Bellingham 8 Rice 6 Kane 9,Foden踢10,Gordon/Eze打左,Saka打右,左閘出Shaw,有乜咁難?為左出一個TAA搞亂晒個陣,為乜?
炒達狗簽閘蛇?
Shaw選咗還選咗
依一刻係仲傷緊出唔到㗎
南閘條仆街真係唔知點解仲可以有人撐
有 好多人覺得英撚人腳唔係真係咁高
擺明針對啦,派飯又射失,SANCHO又射失,KANE對上世界盃對法國咪又係射失搞到出局
全世界下下都淨係針住SAKA黎講
明明果陣咁後生仲要守尾門,
之後D 12碼好似淨係射失過對西咸果球? 計返命中率都仲係好高啦,公海去到而家都仲講緊佢12碼廢,ON撚9
最慘明明有三個射失12碼
偏偏佢係最後一個射失就不斷針對佢
講真如果一個半個踢得廢就話姐,集體失準就唔係個別球員問題啦
成場波都見到係無FORM,次次贏一球就死縮爛縮
睇完2場最錯就係Taa同Foden個位
真係將bell拉返去8號位 俾佢跑上跑落
飯6做簡單野防守
Foden打10係中路多空位 唔洗貼住條邊會勁好多
左翼出gordon 今季都好fit
玩唔掂又斬 不如開波就肉緊少少打多啲側擊屈傾同咸 係度鳩搓 就算係有戰術都係柒嘅戰術
扮咩玩複雜嘢 你修夫基嚟咖咋
去獌狗玩嘛
冷靜啲先,英格蘭今場冇隊形,三戰頭做唔到嘢,成日交錯波,比寧咸冇得發揮係事實,但係你有冇諗過今場丹麥亦都係水準之上,密集簡單直接,格食格完全針對哂所有缺點。不過我覺得修夫基嘅三戰頭調動已經令我有驚喜,橫掂都入硬16,睇埋最後嗰場分組賽先,唔好X得咁勁住。我淨係希望唔好咁快對德國!
鳩搓都鳩搓唔到呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞